ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

216 400 44 40

Samsung Flip WMH Series

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 64002762

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ένα διαδραστικό ψηφιακό flipchart σχεδιασμένο για δημιουργική σκέψη, συνεργασία και καινοτομία

  • Διαδραστικές λειτουργίες προβολής από λήψη σημείων έως διαισθητική πλοήγηση
  • Ευέλικτη συνδεσιμότητα και εργονομικός σχεδιασμός
  • Πρωτοποριακή τεχνολογία αφής για ομαλή γραφή και ποιότητα εικόνας UHD
  • Φορητή βάση στήριξης σε τροχούς (πωλείται ξεχωριστά)


Η Samsung Flip είναι μία πρωτοποριακή οθόνη που σας βοηθά να παρουσιάζετε πιο παραγωγικά και αποδοτικά τα επιχειρηματικά σας πλάνα, χωρίς ταλαιπωρία. Με ανάλυση οθόνης UHD της Samsung, η ομάδα σας μπορεί να λειτουργήσει πιο έξυπνα, γρηγορότερα και καλύτερα. Οι επαγγελματικές συναντήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε και μπορείτε να αφαιρέσετε το άγχος από την μεταφορά του. Απολαύστε την απαλή και οικεία αίσθηση της παραδοσιακής γραφής σε μια ευέλικτη ψηφιακή μορφή, με ποικιλία χρωμάτων, στυλ και πλάτους.

Μέχρι 4 άτομα μπορούν να γράψουν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε αντικείμενο ως εργαλείο γραφής. Μέσω της ευρείας συνδεσιμότητας της Samsung Flip, εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να μοιράζεστε και να κρατάτε σημειώσεις μέσα σε μια ποικιλία αρχείων περιεχομένου και όλα να διατηρούνται στη βέλτιστη οπτική ποιότητα. Το διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη μενού της Samsung Flip απλοποιεί τη πλοήγηση και μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την πρόσβαση σε στοιχεία ελέγχου ή για την προβολή του περιεχομένου στο σύνολό του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν τις μεμονωμένες σελίδες περιεχομένου και να κάνουν άμεσες αλλαγές απευθείας στην οθόνη.

Βεβαιωθείτε ότι οι ιδέες που παρουσιάζετε παραμένουν πάντα στα σωστά χέρια μέσω ενός ενισχυμένου συστήματος ασφαλείας. Κάθε ομάδα στο γραφείο μπορεί να ορίσει έναν μοναδικό αριθμητικό κωδικό για να κλειδώσει την οθόνη και να αφαιρέσει το κρίσιμο περιεχόμενο από την προβολή. Υποστηριζόμενη από το ισχυρό λειτουργικό σύστημα TIZEN 3.0, το Flip προσφέρει εκτεταμένο κεντρικό χώρο για την αποθήκευση περιεχομένου συναντήσεων. Επιπλέον, το TIZEN 3.0 παρέχει σε εσάς και την ομάδα σας μια διαισθητική διεπαφή για τον εντοπισμό και την προβολή αποθηκευμένων υλικών.

Η συνδεσιμότητα του Samsung Flip παρέχει μια πλήρως συγχρονισμένη, φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Συγχρονίστε τις προσωπικές σας συσκευές με την κεντρική οθόνη για προβολή διαδραστικού περιεχομένου, σημειογραφία και κοινή χρήση. Το Samsung Flip περιλαμβάνει μια θύρα HDMI για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις προσωπικές συσκευές του χρήστη. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην κεντρική οθόνη θα μεταδοθούν αυτόματα στην προσωπική συσκευή του χρήστη και αντιστρόφως για αποτελεσματική, συμβατή προβολή. Ρυθμίστε σε ποικίλες δυναμικές την αίθουσα συσκέψεων χωρίς να θυσιάζετε την άνεση.

Διαθέτοντας μια ευέλικτη λειτουργία περιστροφής και εργονομικό σχεδιασμό, κάθε οθόνη Flip μπορεί να ρυθμιστεί σε πορτρέτο ή σε οριζόντιο προσανατολισμό ώστε να ταιριάζει στις επαγγελματικές ανάγκες της παρουσίασής σας. Για επιχειρήσεις με περιορισμένους χώρους συνεύρεσης, το Samsung Flip αναβαθμίζει κάθε προσωπικό γραφείο ή διαθέσιμο χώρο σε έναν πλήρως λειτουργικό χώρο συζήτησης. Μια φορητή βάση που βασίζεται σε τροχούς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεκινήσουν μια συνάντηση σε οποιαδήποτε θέση ανά πάσα στιγμή. 

Τύπος Οθόνης

Ε-LED BLU

Ίντσες Οθόνης

55

Ανάλυση Οθόνης

3840 x 2160 (Οριζόντια) 2160 x 3840 (Κάθετα)

Αναλογία Αντίθεσης

4.700:1

Γωνία θέασης

178:178

Έξοδος Ήχου (RMS)

10 + 10 Watts

Φωτεινότητα

300 nit

Χρήση

24/7

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Χαρακτηριστικά
Brand SAMSUNG