Promobot Thermocontrol

Promobot Thermocontrol

Ρωτήστε Τιμή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Request for quote
Μοντέλο: THERMOPLUS
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 13015337

Περιγραφή:

Thermocontrol Plus

 

Ο αυτόματος σταθμός ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας Thermocontrol Plus της Promobot ελέγχει ανέπαφα και με την υψηλότερη ακρίβεια την θερμοκρασία σώματος κάθε επισκέπτη σε ένα χώρο.

 

Η αυτόματη λειτουργία του επιτρέπει σε οργανισμούς, εταιρείες, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες να μετρούν τη θερμοκρασία των επισκεπτών, υπαλλήλων, πελατών τους γρήγορα και εύκολα χωρίς να απαιτείται άλλο άτομο στη διαδικασία.

 

Η διαδικασία μέτρησης διαρκεί μόλις 5 δευτερόλεπτα, ο χρήστης δεν απαιτείται να αγγίξει τη συσκευή κατά τη μέτρηση και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην ενσωματωμένη στη συσκευή οθόνη.

 

Το πράσινο υποδηλώνει φυσιολογική θερμοκρασία, ενώ το κόκκινο υποδηλώνει ότι η θερμοκρασία υπερβαίνει τη φυσιολογική.

 

Εάν η θερμοκρασία υπερβαίνει την φυσιολογική, η συσκευή αποστέλλει σχετική ειδοποίηση στον υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου.

 

Η συσκευή μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερες από 600 μετρήσεις την ώρα και αποστέλλει στο χειριστή ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και η διαδικασία απαιτεί απλά τη σύνδεση της συσκευής στο διαδίκτυο.

 

Επιπλέον ο σταθμός Thermocontrol Plus παρέχει τη δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ηλικίας και φύλου, διατηρεί αρχείο έως 1.000 άτομα, επιτρέπει την πραγματοποίηση video-κλήσεων, συνδέεται με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και υποστηρίζει φωνητικές οδηγίες για εισαγωγή ονόματος και πλοήγηση.

 

Μέσω του Thermocontrol Plus χώροι και καταστήματα που δέχονται πολλούς επισκέπτες, μπορούν να έχουν άμεσο και πολύ γρήγορο έλεγχο της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται στο χώρο στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό video: https://www.youtube.com/embed/IzxZWePkG6U?vq=hd1080&autoplay=1&rel=0