Cisco Webex Room Kit Mini

Cisco Webex Room Kit Mini

Ρωτήστε Τιμή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Request for quote
Μοντέλο: 64003079
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 64003079

Περιγραφή:

Αυτή η λύση τηλεδιάσκεψης με τεχνολογία AI έχει σχεδιαστεί για μικρούς χώρους.

 

Το Room Kit Mini (RKM) περιλαμβάνει κωδικοποιητή, κάμερα, μικρόφωνα και ηχεία σε μία μόνο συσκευή, συνδυάζεται με το χειριστήριο Cisco Touch 10 και επιτρέπει τη διενέργεια συναντήσεων με ένα άγγιγμα.

 

Το Room Kit Mini περιλαμβάνει επίσης τον Βοηθό Webex, μια λύση φωνητικού ελέγχου που επιτρέπει την έναρξη μιας τηλεδιάσκεψης με ελάχιστες ενέργειες «αφής».

 

Το Room Kit Mini διαθέτει ισχυρές ενσωματωμένες κάμερες που προσφέρουν έξυπνη εικόνα και αυτόματη ελαχιστοποίηση θορύβου.

 

Αυτό το σύστημα τηλεδιάσκεψης έχει διπλές πηγές περιεχομένου, ασύρματη κοινή χρήση και περιεχόμενο 4K.

 

Το σύστημα τηλεδιάσκεψης που λειτουργεί με τεχνολογία AI της Cisco είναι κατασκευασμένο τόσο για χρήση στο cloud όσο και στις φυσικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

 

Η επιλογή Room Kit Mini USB διευκολύνει τη διαλειτουργικότητα με οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών cloud.

 

Επιπλέον οι έξυπνοι χώροι συναντήσεων επιτρέπουν καλύτερες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών, ενώ τα API και οι μακροεντολές επιτρέπουν εξατομικεύσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

Διατηρήστε τις ομάδες σας πιο ευτυχισμένες, πιο παραγωγικές και πιο συνδεδεμένες από ποτέ με ισχυρά εργαλεία συνεργασίας σχεδιασμένα για τη μικρή επιχείρησή σας.

 

Link: https://www.cisco.com/c/en/us/products/collaboration-endpoints/webex-room-kit-mini/index.html#~collaboration-devices