Cisco Webex Room Kit Plus

Cisco Webex Room Kit Plus

Ρωτήστε Τιμή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Request for quote
Μοντέλο: 64003076
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 64003076

Περιγραφή:

Το Cisco Webex Room Kit Plus είναι μια ισχυρή λύση συνεργασίας που συνδυάζεται με σύγχρονες οθόνες και δημιουργεί έξυπνες και εύχρηστες αίθουσες συσκέψεων μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους - είτε στις φυσικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, είτε στο Cisco Webex στο cloud.

 

Το Cisco Webex Room Kit Plus προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία βίντεο και ήχου.

 

Επιπλέον, οι νέες δυνατότητες επιτρέπουν τη διενέργεια έξυπνων συναντήσεων, έξυπνες δυνατότητες παρουσίασης και ενοποιήσεις δωματίων και συσκευών - εξαλείφοντας περαιτέρω τα εμπόδια στη χρήση και την ανάπτυξη βίντεο στις αίθουσες.

 

Το Room Kit Plus - που περιλαμβάνει έναν ισχυρό κωδικοποιητή και μια τετραπλή κάμερα με ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνα - είναι ιδανικό για δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 14 άτομα.

 

Προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογίες κάμερας που φέρνουν δυνατότητες εντοπισμού ήχων και αυτόματου πλαισίου σε δωμάτια μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

 

Πλούσιο σε λειτουργίες, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολα επεκτάσιμο σε όλες τις αίθουσες συνεδριάσεων και τους χώρους σας - είτε στις φυσικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, είτε στο Cisco Webex στο cloud.

 

Έξυπνες συναντήσεις: Οι ισχυρές, ενσωματωμένες κάμερες προσφέρουν έξυπνες δυνατότητες προβολής, όπως το αυτόματο πλαίσιο και ο εντοπισμός ομιλίας καθώς επίσης και η αυτόματη ελαχιστοποίηση θορύβου.

 

Έξυπνες παρουσιάσεις: Οι διπλές οθόνες, οι διπλές πηγές περιεχομένου, η ασύρματη κοινή χρήση και το περιεχόμενο 4K δίνουν τη δυνατότητα για εξαιρετικές παρουσιάσεις.

 

Έξυπνα δωμάτια: ενσωμάτωση οθονών για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης των χρηστών. Τα API και οι μακροεντολές επιτρέπουν την εξατομίκευση της κάθε σύσκεψης.

 

Ευελιξία εγγραφής: Κατασκευασμένο για ανάπτυξη και χρήση τόσο μέσω cloud όσο και στις φυσικές εγκαταστάσεις της εταιρείας

 

Link: https://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/collaboration-endpoints/spark-room-kit-series/datasheet-c78-738752.html