Samsung Flip 65" & Cisco Webex Room Mini Kit

Samsung Flip 65" & Cisco Webex Room Mini Kit

Ρωτήστε Τιμή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Request for quote
Μοντέλο: 64003074
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 64003074

Περιγραφή:

Λύσεις για πιο έξυπνη συνεργασία

 

Το WebexonFlip ενώνει την καινοτόμο διαδραστική τεχνολογία της Samsung και την προηγμένη λύση συσκέψεων της Cisco προσφέροντας προσβάσιμες συναντήσεις και δημιουργική συνεργασία.

 

Τέλεια λύση τηλεδιάσκεψης

 

Το WebexRoomKitMini της Cisco παρέχει σημαντικές λειτουργίες τηλεδιάσκεψης και ήχου για έξυπνη εμπειρία συνάντησης.

 

Οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης παρέχουν έναν πιο βολικό τρόπο επικοινωνίας, τοποθετώντας αυτόματα το πρόσωπο των συμμετεχόντων στη συνάντηση στο κέντρο της οθόνης, ενώ η ελαχιστοποίηση του θορύβου εξασφαλίζει άνετη και εύκολη εμπειρία βιντεοδιάσκεψης χωρίς καθυστερήσεις.

 

Πολυδιάστατη συνεργασία

 

Το WebexonFlip επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο, αμφίδρομη λειτουργία, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες σε συναντήσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες να μοιράζονται την ίδια οθόνη και να κάνουν αλλαγές.

 

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο σχολιασμού, να διαγράψουν ή να προσθέσουν περιεχόμενο, δημιουργώντας ταυτόχρονα πιο αποτελεσματικές και συνεργατικές συναντήσεις.

 

Ασύρματη παρουσίαση

 

Το Webex στο Flip επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το δικό τους φορητό υπολογιστή ή smartphone με ασύρματη σύνδεση για να μοιράζονται εύκολα περιεχόμενο με άλλους.

 

Αυτό εξασφαλίζει άνετη και φιλική προς το χρήστη λειτουργία χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο υλικό ή τεχνικές δυσκολίες.

 

Ψηφιακό πινακάκι στην καλύτερη κατηγορία

 

Το Flip διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά που καλύπτουν οποιεσδήποτε ανάγκες περιβάλλοντος συνάντησης.

 

Οι χρήστες απολαμβάνουν ομαλή εμπειρία γραφής που μοιάζει με στυλό προς χαρτί καιμπορούν να αλλάξουν εύκολα περιεχόμενο με τα εργαλεία επεξεργασίας και σχολιασμού.

 

Οι λειτουργίες υποστηρίζονται από την πρόσβαση σε πρόγραμμα περιήγησης απευθείας στο Flip χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη συσκευή καθώς και από το πρόγραμμα προβολής εγγράφων για ολοκληρωμένη λειτουργικότητα.

 

Το SamsungFlip όχι μόνο επιτρέπει την ενισχυμένη συνεργασία και προσφέρει πολλές δυνατότητες flipchart, αλλά παρέχει στους χρήστες ισχυρή συνδεσιμότητα μέσω HDMI και Wi-Fi.

 

Το Flip επιτρέπει την κοινή χρήση περιεχομένου μέσω email, απευθείας Wi-Fi ή μέσω οποιουδήποτε εκτυπωτή, προσφέροντας πλήρη εμπειρία συνάντησης από την αρχή έως το τέλος.

 

Μέγεθος 65”

 

Link: https://displaysolutions.samsung.com/industries/corporate/samsung-cisco-video-conference-solution