Samsung QMR Series & Cisco Webex Room Mini Kit

Samsung QMR Series & Cisco Webex Room Mini Kit

Ρωτήστε Τιμή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Request for quote
Μοντέλο: 64003075
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 64003075

Περιγραφή:

Λύσεις ιδανικές για την αίθουσα συσκέψεών σας

 

Το Webex on Display ενώνει την ισχυρή τεχνολογία οθόνης της Samsung και την προηγμένη λύση συσκέψεων της Cisco για να επιτρέψει πιο προσβάσιμες συναντήσεις και πιο έξυπνη συνεργασία.

 

Προτεραιότητα στην απλότητα συνάντησης

 

Κατά τη σύνδεση, το Samsung SMART Signage και τα κιτ δωματίου Cisco Webex είναι συμβατά μεταξύ τους απρόσκοπτα μέσω της χρήσης της τεχνολογίας Consumer Electronics Control (CEC).

 

Αυτή η τεχνολογία απλοποιεί τη λειτουργία των οθονών προσαρμόζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις.

 

Βέλτιστη εμπειρία προβολής για συναντήσεις

 

Οι λύσεις Samsung και Cisco παρέχουν ανώτερες ρυθμίσεις χρώματος που διαμορφώνονται αυτόματα για βέλτιστη ανάλυση.

 

Υποστηρίζει γραφικά 4K για εμπειρία προβολής υψηλής ποιότητας και ο χειρισμός σάρωσης προσαρμόζει αυτόματα την οθόνη για να εξασφαλίσει την τέλεια εφαρμογή.

 

Έξυπνη τηλεδιάσκεψη

 

Ο χρόνος καθυστέρησης μεταξύ βίντεο και ήχου είναι ένα συνηθισμένο ζήτημα στις τηλεδιασκέψεις.

 

Οι λύσεις Samsung και Cisco συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ομαλής εμπειρίας τηλεδιάσκεψης εισάγοντας αυτόματα τη βελτιστοποιημένη λειτουργία για την ελαχιστοποίηση της καθυστέρησης στην αναπαραγωγή βίντεο, την εξάλειψη της ηχούς και την επίλυση προβλημάτων συγχρονισμού χειλιών.

 

Έξυπνη λειτουργία των οθονών

 

Οι πληροφορίες των οθονών της Samsung συγχρονίζονται με τον κωδικοποιητή Cisco, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις οθόνες.

 

Επιπλέον, οι κάμερες Cisco μπορούν να αναγνωρίσουν τους συμμετέχοντες που εισέρχονται στο δωμάτιο και να ενεργοποιήσουν αυτόματα την οθόνη.

 

Προσαρμόσιμη σε κάθε περιβάλλον σύσκεψης

 

Οι προηγμένες οθόνες της Samsung λειτουργούν σε αρμονία με τις τεχνολογίες ήχου και βίντεο της Cisco για να παρέχουν στις επιχειρήσεις προσαρμόσιμες επιλογές.

 

Οι τεχνολογίες ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές οποιασδήποτε αίθουσας συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού και του αριθμού των συμμετεχόντων.

 

Link: https://displaysolutions.samsung.com/industries/corporate/samsung-cisco-video-conference-solution