Samsung Lynk Reach 4.0

Samsung Lynk Reach 4.0

Ρωτήστε Τιμή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Request for quote
Μοντέλο: SamsungLynkReach
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 64000479

Περιγραφή:

Samsung Lynk Reach 4.0

 

Η λύση REACH 4.0 επιτρέπει την κεντρική διαχείριση εκατοντάδων ξενοδοχειακών τηλεοράσεων με προηγμένες δυνατότητες ελέγχου, όπως η ομαδοποίηση για προβολή συγκεκριμένου περιεχομένου, η παρακολούθηση της κατάστασης της τηλεόρασης και η διαχείρισή τους.

 

Επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ του συστήματος διαχείρισης ξενοδοχείου (PMS), της πλατφόρμας Smart Hub και τις οθόνες τηλεόρασης και καταργεί την ανάγκη για χρήση ξεχωριστού STB, καθιστώντας έτσι τη διαμόρφωση και τη διαχείριση του συστήματος πιο απλή.

 

Τα στοιχεία που απαιτούνται είναι το κατάλληλο λογισμικό, συμβατές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Samsung, και συνδυασμός καλωδίωσης LAN, Coax και WiFi ανά περίπτωση.

 

Τα ξενοδοχεία μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τα τουριστικά αξιοθέατα, τον καιρό, τις λεπτομέρειες της πτήσης τους, μέσα από την τηλεόραση υποστηρίζοντας πολλές γλώσσες.

 

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ομαδοποίησης των δωματίων και του περιεχομένου των τηλεοράσεων καθώς και η διαχείριση των καναλιών με δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας λίστας ανά είδος και επισκέπτη.

 

Έτσι, οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να ρυθμίζουν την τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο, να ελέγχουν την κατάσταση του δικτύου και να επιβεβαιώνουν την ώρα άφιξης και αναχώρησης κάθε πελάτη.