ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

216 400 44 40

Τα Brand μας

Η GLOBALSAT συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας παγκοσμίως και είτε αντιπροσωπεύει εξ ολοκλήρου τον οίκο στην ελληνική αγορά είτε έχει αναλάβει τη διανομή των προϊόντων του.

 

SAMSUNG

SAMSUNG

Με επίκεντρο καινοτομίες εμπνευσμένες από τους ίδιους τους ανθρώπους, ο στόχος της SAMSUNG πάντοτε είναι να δημιουργεί τις πιο βαθιές αξίες και να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στους πελάτες της.  Η SAMSUNG έχει φθάσει στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς smartphone τα τελευταία χρόνια παρέχοντας μια εμπλουτισμένη εμπειρία στον τελικό χρήστη και πιο έξυπνες δυνατότητες προϊόντος, εδραιώνοντας την ηγετική θέση της στην αγορά. Η SAMSUNG ενίσχυσε το οικοσύστημα των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας με wearables, Internet Of Things, καθώς επίσης και πλήρες οικοσύστημα με αξεσουάρ για smartphones & tablets.

Επιπροσθέτως, η SAMSUNG διαθέτει μία σειρά από επαγγελματικές λύσεις τεχνολογίας, σήμανσης και κλιματισμού για εταιρείες και ξενοδοχεία.
LENOVO

LENOVO

H LENOVO είναι μια τεχνολογική εταιρεία, με όραμα να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο Intelligent Transformation μέσω έξυπνων συσκευών και υποδομής που προσφέρουν την βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Η LENOVO κατασκευάζει ένα από τα ευρύτερα χαρτοφυλάκια προϊόντων συνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, που περιλαμβάνει smartphones (Motorola), tablets, PCs (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) και workstations καθώς και συσκευές AR/VR και λύσεις smart home/office. Οι λύσεις data center επόμενης γενιάς (ThinkSystem, ThinkAgile) δημιουργούν την υπολογιστική ισχύ για τις συνδέσεις που αλλάζουν τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Η LENOVO εργάζεται πάνω από 30 χρόνια με σκοπό να εμπνεύσει το διαφορετικό στον καθένα και να χτίσει ένα εξυπνότερο μέλλον στο οποίο όλοι θριαμβεύουν.
CELLY

CELLY

Η CELLY ιδρύθηκε το 1998 στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί πάντα στην ανάπτυξη των προϊόντων με τον ιταλικό χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την CELLY.  Η επιτυχία των προϊόντων της, η ιταλική φινέτσα και η ταχεία αύξηση του μεριδίου αγοράς της κατέστησαν την Celly ένα από τα κορυφαία brand στην κατηγορία αξεσουάρ για smartphones.

FAST GROUP

FAST GROUP

Ο όμιλος FAST δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καθώς και καταναλωτικών αγαθών ευρείας χρήσης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, οικιακών συσκευών, προϊόντων τηλεπικοινωνιών, εξοπλισμού γραφείου και σπιτιού, ήχου, προϊόντων περιποίησης, βρεφικών προϊόντων, παιχνιδιών στην Ευρώπη. Η GLOBALSAT αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα παρακάτω brands του ομίλου FAST.