ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

216 400 44 40

Ευκαιρίες Καριέρας

Η GLOBALSAT είναι μία εταιρεία στην οποία νέοι, ταλαντούχοι άνθρωποι, που πιστεύουν στη δύναμη της ομάδας και τους διακρίνει το πάθος να ξεχωρίζουν σε ό,τι κάνουν, έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα πιο δημοφιλή brand τεχνολογίας και να συνεργαστείτε με δημιουργικά άτομα που λειτουργούν σύμφωνα με τις αξίες μας, είναι υπερήφανα για την ομάδα τους και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν καθημερινά. Όλοι οι άνθρωποί μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν καθημερινά τις δεξιότητές τους και να εξελίσσουν στο μέγιστο τα ταλέντα τους.

Αν έχετε το πάθος να ξεχωρίζετε σε ό,τι κι αν κάνετε, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@globalsat.gr υποδεικνύοντας τη θέση που σας ενδιαφέρει. Εάν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας για μελλοντική αξιολόγηση. 

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρία μας. 
Δεν βρέθηκε διαθέσιμη θέση

Δεν βρέθηκε διαθέσιμη θέση

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας.
Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας εδώ.
Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ