Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse & Mouse Grips

Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse & Mouse Grips

39.00
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Μοντέλο: RZ01-03340100-R3M1
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 13016674

Περιγραφή:

Μικρό σε μέγεθος, αλλά τεράστιο σε φήμη και απόδοση.

 

Το Razer DeathAdder V2 Mini είναι ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα εργονομικό Gaming Mouse που συνεχίζει την θρυλική κληρονομιά της σειράς Deathadder.

 

Προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση και έλεγχο για τους Gamers με μικρότερα χέρια και είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες για να μειώσει τον ανταγωνισμό.

 

Προερχόμενο από την βραβευμένη εργονομία των DeathAdder, ο μικρότερος αδερφός τους έχει σχεδιαστεί για μικρό και μεσαίο μεγέθος χεριών και είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να ταιριάζει στα περισσότερα στυλ λαβής.

 

Το DeathAdder V2 Mini χρησιμοποιεί τον ίδιο οπτικής τεχνολογίας διακόπτη με το DeathAdder V2 και ενεργοποιείται με χρόνο απόκρισης 0,2 milliseconds προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια και έλεγχο.

 

Χρησιμοποιώντας υπέρυθρες για την καταχώρηση κάθε κλικ η συγκεκριμένη τεχνολογία εξαλείφει το debounce delay και τα διπλά ή ακούσια κλικ προσφέροντας απόλυτο έλεγχο!

 

Στη διάθεση σου βρίσκονται 6 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται δύο πλήκτρα στην αριστερή πλευρά και ένα δίπλα στο scroll wheel, μέσω του λογισμικού Razer Synapse 3 για macros και δευτερεύουσες λειτουργίες.

 

Το καλώδιο SpeedFlex του DeathAdder V2 Mini σχεδιάστηκε για να μην επηρεάζει τις κινήσεις και να μην δημιουργεί αντιστάσεις και μπερδέματα ώστε να έχεις σε όλες τις περιπτώσεις τον απόλυτο έλεγχο.

 

Για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο το κράτημα σου, αυτό το μικρό εργονομικό Gaming Mouse έρχεται με ένα σετ αντιολισθητικών ταινιών λαβής που απορροφούν τον ιδρώτα και μπορούν να εφαρμοστούν στην κορυφή και στις πλευρές του Deathadder V2 Mini.