Nintendo Switch Ring Fit Adventure

Nintendo Switch Ring Fit Adventure

79.99
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Μοντέλο: NSW-0154
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 13016476

Περιγραφή:

Διασχίστε πεδιάδες από γρασίδι, επιτεθείτε στους εχθρούς και ξαναγεμίστε τον μετρητή υγείας σας, πραγματοποιώντας μερικές στάσεις γιόγκα.

 

Δύο νέα αξεσουάρ, το Ring-Con και το λουράκι ποδιών, μετρούν τις πραγματικές σας ενέργειες και βοηθούν στη μετατροπή τους σε κινήσεις εντός του παιχνιδιού.

 

Συνδυάζοντας το gaming με την αθλητική δραστηριότητα, η Nintendo σε καλεί και σε «προκαλεί» να εξερευνήσεις το μαγευτικό κόσμο του Ring Fit Adventure, έχοντας ως μοναδικό «όπλο» το σώμα σου και τα νέα αξεσουάρ, Ring-Con και Leg Strap!

 

Ενσωματώνοντας τα Joy-Cοns της κονσόλας σου, τα νέα αυτά αξεσουάρ μεταφράζουν τις κινήσεις σου σε ενέργειες εντός του παιχνιδιού, όπως το επιτόπιο τροχάδην ,προκειμένου να μετακινήσεις τον χαρακτήρα σου, ή την άσκηση πίεσης, μετατρέποντάς την σε μια ισχυρή επίθεση.

 

Παίζοντας καθημερινά το παιχνίδι, ουσιαστικά γυμνάζεις διαφορετικά σημεία του σώματός σου, ενώ με τα επιπλέον mini-games και τις εναλλακτικές ρουτίνες προπόνησης, το Ring Fit Adventure μετατρέπεται σε μια διασκεδαστική εμπειρία για παίκτες με διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και τρόπους ζωής!

 

To Adventure Mode που περιλαμβάνεται στο Ring Fit Adventure εκτυλίσσεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο, όπου η περιπέτεια συναντά την αθλητική ικανότητα.

 

Για να ταξιδέψεις στους 20+ διαφορετικούς κόσμους του παιχνιδιού θα πρέπει να «τρέξεις» και να χρησιμοποιήσεις το Ring-Con για να εκτελέσεις διαφορετικές ενέργειες, όπως να κάνεις άλματα, να αιωρηθείς ή να κατευθύνεις μια σχεδία σε ένα ποτάμι.

 

Στην πορεία θα συναντήσεις εχθρούς, τους οποίους μπορείς να αντιμετωπίσεις με περισσότερα από 40 Fit Skills - ασκήσεις για τα χέρια, τα πόδια, τους κοιλιακούς.

 

Το Ring Fit Adventure σχεδιάστηκε για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία gaming: με κάθε σωστή άσκηση επιφέρεις μεγαλύτερη ζημιά στους εχθρούς, ενώ παράλληλα βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση.

 

Παράλληλα, ο χαρακτήρας σου θα αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδα (level-up), ξεκλειδώνοντας νέα Fit Skills τα οποία θα μπορείς να αξιοποιήσεις στη μάχη.

 

Μεγάλυτερο το level, μεγαλύτερη η πρόκληση! 

  • Κατασκευαστής
  • Nintendo
  • Συμβατότητα
  • Nintendo Switch
  • Σύνδεση
  • Wireless
  • Χρώμα
  • Μαύρο