ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 66 64 000

Samsung Galaxy Buds + Black

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 13014958
BarCode: 8806090196447 PartNumber: SM-R175NZKAEUC
Μη διαθέσιμο προϊόν
Τιμή 79,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η νέα ανανεωμένη γενιά Samsung Galaxy Buds+ είναι εδώ και έχει σχεδιαστεί για premium εμπειρία ήχου, μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και βελτιωμένες λειτουργίες ελέγχου! Η συνεργασία με την AKG προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και ποιότητα στον ήχο που θα σε καθηλώσει. Τα ασύρματα ακουστικά της Samsung έρχονται με 3 μικρόφωνα, δυναμικά ηχεία 2 δρόμων (woofer & tweeter) και 38% μεγαλύτερους οδηγούς για ισορροπημένο ήχο με ισχυρό μπάσο. Με την τεχνολογία Ambient Aware μπορείς να φιλτράρεις εύκολα τους εξωτερικούς ήχους επιλέγοντας πόσο ήχο επιθυμείς να ακούς από το περιβάλλον γύρω σου. Έτσι για παράδειγμα δε θα μείνεις έξω από μια συζήτηση ή δε θα χάσεις την ειδοποίηση μιας ηλεκτρικής συσκευής στο σπίτι. 

Τα Galaxy Buds+ ακολουθώντας τον επιτυχυμένο σχεδιασμό των προκάτοχών τους είναι εξαιρετικά ελαφριά με τρομερά νεανικά χρώματα για να ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση χωρίς κανέναν συμβιβασμό! Προσφέρουν έως και 11 ώρες μουσικής ψυχαγωγίας με μία και μόνο φόρτιση για ατελείωτη διασκέδαση. Αν τελειώσει η μπαταρία τους, τα φορτίζετε μέσω της θήκης για άλλες 11 ώρες διασκέδασης! Για ακόμα πιο γρήγορες επιδόσεις με μόλις 3 λεπτά φόρτισης τα ακουστικά θα είναι έτοιμα για ακόμα 1 ώρα.

Η εναλλαγή μεταξύ συσκευών (π.χ. smartphone σε tablet/ PC/ Watch) γίνεται ακόμα καλύτερη, ακόμα ευκολότερη, ενώ και οι ρουτίνες Bixby έχουν δεχθεί σημαντική αναβάθμιση. Το ειδικό Gaming Mode μειώνει την καθυστέρηση του ήχου, ώστε να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου mobile games χωρίς lag, καθιστώντας τα Galaxy Buds+ τον καλύτερο σύντροφο των παιχνιδιών σου.

Έχεις τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τις κλήσεις σου, να ελέγχεις την ένταση της φωνής ακόμα και να αλλάξεις τη λίστα που ακούς στο Spotify με ένα απλό άγγιγμα και όλα αυτά πλήρως παραμετροποιήσιμα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις συντομεύσεις που θέλετε να δημιουργήσετε! Επίσης τα Buds+ είναι στεγανά στο νερό και στον ιδρώτα έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα σε πιθανή βροχή ή ακόμα και αν θέλετε να προπονηθείτε έντονα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τίτλος χαρακτηριστικών
Χρώμα Μαύρο
Τύπος Bluetooth True Wireless
Έκδοση Bluetooth 5.0
Σύνδεση με δύο συσκευές Ναι
Χρόνος Ομιλίας (h) 11 hrs / 22 hrs with charging case
Noise Cancellation Όχι
Βάρος (gr) 12.6 gr / 52.2 gr with charging case