Oculus Quest 2 128GB Advanced All-In-One VR Headset

Oculus Quest 2 128GB Advanced All-In-One VR Headset

399.00
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Μοντέλο: 899-00182-02
Κωδικός Προϊόντος (SKU): 13018198

Περιγραφή:

Δώστε μάχες με φίλους! Καθίστε στην 1η σειρά σε Live εκδηλώσεις! Γυμναστείτε σε ένα ηφαίστειο! Απίστευτες νέες εμπειρίες σας περιμένουν στο Oculus Quest 2.

 

Είστε νέος χρήστης της εικονικής πραγματικότητας? Ή μήπως παίκτης επαγγελματικού επιπέδου? Δεν έχει καμία σημασία!

 

Υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψετε με το Quest 2.

 

Εξερευνήστε μεγάλη ποικιλία από επιτυχημένα παιχνίδια, μοναδικές εμπειρίες, νέους τρόπους δημιουργίας και επικοινωνίας, καθώς και Live εκδηλώσεις.

 

Άπειρες δυνατότητες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

 

Εξερεύνησε τους συναρπαστικούς κόσμους εικονικής πραγματικότητας των αγαπημένων σου games και απόλαυσε την ελευθερία που σου προσφέρει το Oculus Quest 2 ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά για τα virtual reality headsets.

 

Κινήσου με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και κάνε απίστευτους ελιγμούς χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon XR2 Platform και στην RAM 6GB.

 

 

Ένας συναρπαστικός κόσμος VR ανοίγεται μπροστά σου κι εσύ κρατάς τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σου με τα επανασχεδιασμένα Oculus Touch Controllers με υπερσύγχρονη τεχνολογία εντοπισμού κινήσεων και εργονομικό design για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

 

Χάρη στην εκπληκτική οθόνη που διαθέτει 50% περισσότερα pixel από το αρχικό Oculus Quest δεν θα χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ ακόμα και οι πιο γρήγορες σκηνές δράσης θα εκτυλίσσονται με απίστευτη ομαλότητα για να απολαμβάνεις μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία VR gaming.

 

Απόλαυσε την εξαιρετική ανάλυση 1832 x 1920 pixels per eye με την τεράστια ακρίβεια για να παραμένεις συγκεντρωμένος στη δράση είτε τρέχεις είτε είσαι ακίνητος.

 

Τα ενσωματωμένα ηχεία που εκπέμπουν 3D positional ήχο σου προσφέρουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία για να νιώθεις ότι ζεις ξανά από κοντά το live της αγαπημένης σου μπάντας.

 

Φέρε τους φίλους σου στον VR κόσμο σου κάνοντας απευθείας μετάδοση σε συμβατή τηλεόραση ή στο Oculus mobile app.