ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 66 64 000

IoT Λύσεις

H Globalsat παρέχει ολοκληρωμένες, καινοτόμες, ψηφιακές ΙοΤ λύσεις στις ελληνικές επιχειρήσεις με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να ψηφιοποιήσουν τις λειτουργίες τους.
Οι λύσεις ΙοΤ αποτελούν το επόμενο μεγάλο βήμα στον χώρο της τεχνολογίας. Πρόκειται για λύσεις μέσω των οποίων διάφορες ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές και άλλες συσκευές επικοινωνούν, ώστε να διασυνδέονται μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν δεδομένα, συγκεντρώνοντας αυτά σε μία πλατφόρμα προς αξιοποίηση της εκάστοτε επιχείρησης / οργανισμού.

Η Globalsat για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ΙοΤ στους πελάτες της έχει εξαγοράσει τα δικαιώματα χρήσης της πλατφόρμας IoT της Vodafone Innovus, αποκτώντας έτσι πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα και τις οποίες μπορεί να αξιοποιεί για να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές ΙοΤ υπηρεσίες. Η πλατφόρμα ΙοΤ έχει σχεδιαστεί με τις τελευταίες τεχνολογίες, παρέχει υψηλή ασφάλεια, αφού φιλοξενείται σε high-end data center, καθώς και δυνατότητα διαχείρισης εκατοντάδων χιλιάδων συσκευών σε πραγματικό χρόνο σε παγκόσμια εμβέλεια. Με ένα ευρύ σύνολο εφαρμογών, συνδεσιμότητας δικτύου, αυτοματισμού και προηγμένης επικοινωνίας, business insights και ανάλυσης δεδομένων αλλά και ασφάλειας που προσφέρει η πλατφόρμα IoT, η Globalsat προσφέρει στους πελάτες της αξιοσημείωτες νέες ψηφιακές δυνατότητες με πολλαπλά επιχειρηματικά οφέλη.
 
 
Το Οικοσύστημα των IoT Λύσεων της Globalsat περιλαμβάνει:
  • Έξυπνες Πόλεις (Έξυπνη μέτρηση, Έξυπνος φωτισμός, Διαχείριση αποβλήτων, έξυπνοι χώροι στάθμευσης, e-Citizen)
  • Τρόφιμα & Ποτά (Έξυπνοι θάλαμοι ψύξης, Έξυπνες Μηχανές Καφέ)
  • Διαχείριση Στόλου Αυτοκινήτων
  • Παρακολούθηση κινούμενων περιουσιακών στοιχείων
  • Smart Marinas
  • ΈξυπναΚτίρια
  • ΈξυπνοΣπίτι
  • e-Υγεία


Μάθετε περισσότερα για τις IoT Λύσεις της Globalsat εδώ: