ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

216 400 44 40

Strategic Sourcing

Η υπηρεσία Strategic Sourcing για την κατηγορία «Αξεσουάρ Τεχνολογίας» που παρέχει η GLOBALSAT σε στρατηγικούς συνεργάτες – πελάτες της είναι μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη υπηρεσία που συνδυάζει  εμπορικές διαδικασίες, καθώς και διαδικασίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και προϋποθέτει τον άρτιο, συνεχή και συστηματικό συγχρονισμό τους.
 
Στόχος μας είναι η ευθυγράμμιση της εμπορικής στρατηγικής μας, σε ότι αφορά στη διαχείριση της κατηγορίας «Αξεσουάρ Τεχνολογίας», με την αντίστοιχη εμπορική στρατηγική κάθε εταιρείας-συνεργάτη μας για τη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία, η χάραξη κοινής κατεύθυνσης, με ξεκάθαρους στόχους, μετρήσιμα και συγκεκριμένα αποτελέσματα.
 
Ο συγχρονισμός των εμπορικών στρατηγικών καθώς των τακτικών που αφορούν σε θέματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, με κοινά αποφασισμένες ενέργειες και δράσεις εξασφαλίζουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην εταιρεία-συνεργάτη μας, μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα των ενεργειών που υλοποιούνται,  αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό των πωλήσεων και βελτιώνουν την κερδοφορία τους.

 

Υπηρεσίες Strategic Sourcing
 
Στο πλαίσιο της υπηρεσίας Strategic Sourcing για «Αξεσουάρ Τεχνολογίας» η GLOBALSAT αναλαμβάνει εξολοκλήρου όλες τις υπηρεσίες ανάπτυξης και διαχείρισης της προϊοντικής γκάμας, καθώς και  όλο το φάσμα των διαδικασιών διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πιο συγκεκριμένα:
  • Επιλογή του κατάλληλου προϊοντικού μίγματος με βάση τους στόχους και τη στραγηγική του κάθε πελάτη – συνεργάτη.
  • Διαπραγμάτευση και συμφωνίες συνεργασίας με προμηθευτές.
  • Αποθήκευση και διανομή των προϊόντων στα καταστήματα του πελάτη – συνεργάτη ή στις κεντρικές του αποθήκες καθώς και συστηματική ανατροφοδότηση (replenishment).
  • Συστηματική παρακολούθηση και διαχείριση του stock (επιστροφή μη κινησημου stock).
  • Διαδικασία παρακολούθησης και διαχείρισης προϊόντων DOA.
  • Υπηρεσίες Merchandising. Σχεδιασμός ενεργειών προώθησης και προβολής στα σημεία πώλησης του πελάτη.

Συνεργάτες της GLOBASLAT που κάνουν χρήση της υπηρεσίας του Strategic Soucing είναι οι: