ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 100€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 66 64 000

Υπηρεσίες Διανομής

Η GLOBALSAT αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη των συνεργατών της παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού, διαχείρισης του portfolio των προϊόντων, διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και αποθέματος, και ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing.

 
Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχει:
 
Διαχείριση Portfolio Προϊόντων
Συνεργαζόμαστε στενά με τον κάθε πελάτη μας, με στόχο να καθορίσουμε την προϊοντική στρατηγική που θα ακολουθήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς, τις νέες τεχνολογίες, τις συγκεκριμένες ανάγκες του και την τοποθέτησή του στην αγορά.  Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά το λανσάρισμα νέου προϊόντος καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος. Το προϊοντικό portofolio μας περιλαμβάνει άνω των 10.000 SKUs.
 
Διανομή προϊόντων
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, συσκευασία, διανομή και διαχείριση των προϊόντων για λογαριασμό των πελατών μας είτε στις κεντρικές αποθήκες τους είτε στο δίκτυο καταστημάτων τους.
 
Διαχείριση Αποθήκης & Αποθεμάτων
Διακινούμε χιλιάδες συσκευές και αξεσουάρ με ακρίβεια και συνέπεια στις αποθήκες των πελατών μας ή στο δίκτυο καταστημάτων τους, παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες διανομής σε πραγματικό χρόνο, κρατάμε και διαχειριζόμαστε τα αποθέματα των πελατών μας. Γνωρίζουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και θέτουμε ως προτεραιότητα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Golden Cargo η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, στους τομείς της διαχείρισης, αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Πειραιά, συνολικού εμβαδού 15.000m². Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι αναγνωρισμένες κατά διεθνές πρότυπο BS EN ISO 9001:2008.
 
Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Marketing
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ενέργειες επικοινωνίας, προώθησης πωλήσεων και merchandising που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, έχουν σκοπό την προνομιακή τοποθέτηση των προϊόντων και την αύξηση των πωλήσεών τους. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και σχεδίαση προωθητικού υλικού, την παρουσίαση των προϊόντων & τη σήμανση σημείων στα καταστήματα λιανικής πώλησης, την προϊοντική εκπαίδευση προσωπικού των συνεργατών μας, on line ενέργειες επικοινωνίας και διαχείριση social media.