ΙοΤ Λύσεις

Προσφέρουμε υπηρεσίες νέας γενιάς μέσα από τη δύναμη του IoΤ

iot lyseis globalsat

Το Internet Οf Things αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα στον χώρο της τεχνολογίας. Eίναι η σύγχρονη τάση επικοινωνίας και δικτύωσης όλων των ηλεκτρονικών συσκευών μεταξύ τους ή στο διαδίκτυο. Ο όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom παρέχει ολοκληρωμένες end-to-end ΙοΤ λύσεις στις ελληνικές επιχειρήσεις, με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να ψηφιοποιήσουν τις λειτουργίες τους.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για λύσεις μέσω των οποίων διάφορες ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές και άλλες συσκευές επικοινωνούν, ώστε να διασυνδέονται μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν δεδομένα, συγκεντρώνοντας αυτά σε μία πλατφόρμα προς αξιοποίηση της εκάστοτε επιχείρησης / οργανισμού.

Η πλατφόρμα

Όλα είναι data

O όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom παρέχει υπηρεσίες ΙοΤ αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα IoT της Vodafone Innovus.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με τις τελευταίες τεχνολογίες, παρέχει υψηλή ασφάλεια, καθώς και δυνατότητα διαχείρισης εκατοντάδων χιλιάδων συσκευών σε πραγματικό χρόνο, σε παγκόσμια εμβέλεια.

Το οικοσύστημα των ΙοΤ λύσεων

iot-fleet-globalsat
iot-industry-globalsat
iot-health-globalsat
iot-smart-city-globalsat
iot-smarthome-globalsat
iot-smartbuildings-globalsat

Ο όμιλος έχει αναπτύξει ένα πλήρες οικοσύστημα IoT υπηρεσιών που παρέχει αυτοματοποιημένες, προηγμένες λύσεις και εφαρμογές που διεισδύουν σε όλες σχεδόν τις περιοχές της καθημερινής ζωής των ατόμων, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Το οικοσύστημα των IoT λύσεων του ομίλου καλύπτει τομείς, όπως μεταφορές, κτίριο, έξυπνη πόλη, λιανικό εμπόριο, γεωργία, βιομηχανίες, εφοδιαστική αλυσίδα, έκτακτη ανάγκη, υγεία, αλληλεπίδραση χρηστών, πολιτισμός και τουρισμός, περιβάλλον και ενέργεια.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες ΙοΤ των Globalsat-Teleunicom κατεβάζοντας τη σχετική παρουσίαση.