Λύσεις Ηλεκτροκίνησης Blink

Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ανερχόμενη
αγορά της ηλεκτροκίνησης

O όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom είναι επίσηµος εµπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas. Στόχος της εταιρείας είναι να συµβάλλει στο άνοιγµα της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενισχύοντας την εµπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιµότητα σηµείων επαναφόρτισης, όπου και όποτε τα χρειάζονται, µέσω του εξειδικευµένου τµήµατος εταιρικών πελατών της

Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει ήδη σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη. Καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αστικών, όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων ηλεκτροκίνησης και διαρκώς πυκνώνει και αναπτύσσεται, ώστε κάθε αστικό κέντρο να διαθέτει τουλάχιστον 50 σημεία φόρτισης.

H Blink δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από τον Μάιο του 2020 μέσω της Κοινοπραξίας Blink Charging Europe, ανακοινώνοντας την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα και εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές, ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για φόρτιση. Η Blink Charging Hellas, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BLINK