Η TCL παρουσιάζει τα νέα προϊόντα: C Series TVs & Soundbars

Η TCL παρουσιάζει τα νέα προϊόντα: C Series TVs & Soundbars

Προσφέροντας μία εξελιγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας στους καταναλωτές στην Ευρώπη

Η TCL, ένα από τα κορυφαία brand τηλεοράσεων με την 1η σε πωλήσεις παγκοσμίως τηλεόραση 98 ιντσών, ενισχύει τη θέση της στην οικιακή ψυχαγωγία, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά τηλεοράσεων και Soundbars στην Ευρώπη και προσφέροντας την καλύτερη και πιο καθηλωτική εμπειρία στους καταναλωτές – συμπεριλαμβανομένων των gamers, αλλά και των φίλων των σπορ και των ταινιών – με μεγάλες οθόνες, εκπληκτική εικόνα και εντυπωσιακή ποιότητα ήχου.

Η κορυφαία τεχνολογία Mini Led της TCL.

Συνειδητοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας Mini LED, το 2019, η TCL λάνσαρε την πρώτη στον κόσμο Mini LED τηλεόραση που μπήκε σε μαζική παραγωγή. Οι καταναλωτές της TCL ανταποκρίθηκαν θετικά στα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Mini LED – χάρη στην αύξηση των τοπικών ζωνών dimming, που παράγουν μεγαλύτερα επίπεδα φωτεινότητας από ποτέ άλλοτε, για καλύτερη αντίθεση, χρώμα και καθαρότητα και συνολικά βελτιωμένη ποιότητα εικόνας.

Ως μια σχετικά νέα τεχνολογία οθόνης, η μεγαλύτερη αξία που προσφέρει στους χρήστες η Mini LED έγκειται στην ικανότητά της να ενσωματώνει θεαματική ποιότητα εικόνας σε μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη. Η επίτευξη μιας τέτοιας εξαιρετικά λεπτής οθόνης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους κατασκευαστές, καθώς δεν αφήνει κανένα κενό μεταξύ του light guide plate (LGP) και του Mini LED, με αποτέλεσμα τη μηδενική οπτική απόσταση (που αναφέρεται ως OD 0). Με στόχο να ξεπεράσει αυτή την πρόκληση, η TCL ίδρυσε το 2020

το δικό της Τμήμα Ανάπτυξης Τεχνολογίας Mini LED & Optical, παράγοντας τον μεγαλύτερο αριθμό ζωνών οπίσθιου φωτισμού LED στον κλάδο. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο εμπεριστατωμένης έρευνας, η TCL παρουσίασε το 2021 την πρώτη στον κόσμο τηλεόραση TCL OD Zero Mini LED TV, με πάχος μόλις 9,9 χιλιοστά και 1920 ζώνες dimming – προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με τις αντίστοιχες OLED.

Πλέον, με τη Mini LED υψηλής απόδοσης και ευρείας οπτικής φωτισμού, η TCL έχει καταφέρει να πετύχει μέγιστη φωτεινότητα HDR 2000 nits, εξασφαλίζοντας μια κρυστάλλινη εικόνα, ακόμη και στο φως της μέρας.

Η TCL έχει ως στόχο να κάνει την τεχνολογία υψηλής ποιότητας, προσιτή σε όλους. Με τη δημιουργία, από την ομάδα R&D της TCL, της ποιοτικής οθόνης Mini LED, η εταιρεία αναζήτησε τους τρόπους για τη μαζική παραγωγή της. Το παραδοσιακά υψηλό κόστος των

προϊόντων Mini LED οφείλεται εν μέρει στον αυξημένο αριθμό των LED που απαιτούνται. Έτσι, η ερευνητική ομάδα της TCL εφηύρε μια διαδικασία για να μειώσει αισθητά τον  αυξημένο αυτό κόστος των LED, χωρίς όμως να επηρεάσει την ομοιομορφία της συνολικής εικόνας.

Η τεχνολογία Mini Led, εκτός από την καλύτερη εμπειρία προβολής, είναι η πλέον φιλική για το περιβάλλον. Τα Mini LED μπορούν να κατασκευαστούν έτσι ώστε να είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά – χάρη στην ικανότητα τους να χαμηλώνουν την δύναμη του φωτός σε συγκεκριμένες περιοχές ενώ για την παραγωγή τους απαιτείται λιγότερη ενέργεια, συγκριτικά με άλλες τεχνολογίες φωτισμού.

TCL Νέα Σειρά C84: Ανώτερη ψυχαγωγία, με την τελευταία γενιά τεχνολογίας TCL Mini LED.

Το 2023, η TCL επεκτείνει το portfolio της με την νέα γενιά τεχνολογίας TCL Mini LED και μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης Mini LED τηλεόρασης που έχει κατασκευαστεί ποτέ, των νέων τεχνολογιών απόδοσης εικόνας και των προηγμένων λειτουργιών gaming.

Η τελευταία γενιά της TCL Mini LED προσφέρει μια ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία με υψηλή και ακριβή αντίθεση, λιγότερο blooming, υψηλή φωτεινότητα και καλύτερη ομοιομορφία, χάρη σε σημαντικές βελτιώσεις.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων C84 ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα των οπτικοακουστικών λειτουργιών και των λογισμικών δυνατοτήτων, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές αποδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Βασισμένη στις τεχνολογίες των TCL Mini LED και QLED και υποστηρίζοντας τους αλγορίθμους ποιότητας εικόνας της AiPQ Processor 3.0, η νέα αυτή σειρά παρέχει εξαιρετικές αποδόσεις στην ποιότητα εικόνας. Επίσης, με επίπεδα φωτεινότητας 2000 nits, η HDR οθόνη των τηλεοράσεων της σειράς C84 επιτυγχάνει εξαιρετική αντίθεση χρωμάτων.

Επιπλέον, χάρη στα Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator και τις πιο πρόσφατες μορφές HDR που υποστηρίζονται (συμπεριλαμβανομένων των HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ), η νέα αυτή mini LED τηλεόραση της TCL, είναι ιδανική για την απόλαυση των καλύτερων HDR ταινιών, αθλητικών διοργανώσεων καθώς και παιχνιδιών. Η σειρά  C84 είναι πλέον διαθέσιμη σε διαστάσεις τηλεοράσεων 55’’, 65”, 75’’, και 85’’.

Νέες σειρές τηλεοράσεων C74 & C64 από την TCL – Μια εξαιρετική εμπειρία τηλεθέασης και ψυχαγωγίας για όλους.

Το 2023, ακολουθώντας το Inspire Greatness, η TCL εργάστηκε για τη δημιουργία νέων 4K QLED Smart τηλεοράσεων, έτσι ώστε να καταστήσει προσιτή την προηγμένη τεχνολογία συνδεδεμένης ψυχαγωγίας, μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας της οθόνης. Φέτος την άνοιξη, η TCL προσθέτει δύο σημαντικές ενημερώσεις στην σειρά QLED, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των καταναλωτών: TCL QLED 4K TV C64 Series and C74 Series.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η TCL αποκάλυψε στους Ευρωπαίους καταναλωτές, τη νέα σειρά τηλεοράσεων TCL 4K QLED C64. Η σειρά αυτή συνδυάζει την τεχνολογία QLED, 4K HDR Pro με την κίνηση 60Hz Motion Clarity, για πολύχρωμη και άριστη ποιότητα HDR εικόνας. Επιπλέον, υποστηρίζοντας το Game Master, το FreeSync και τις τελευταίες μορφές HDR (συμπεριλαμβανομένου του HDR10+, του Dolby Vision), η νέα τηλεόραση TCL, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν υψηλής ποιότητας, διαδραστική ψυχαγωγία στο σπίτι, για να απολαμβάνουν HDR ταινίες, αθλητικό περιεχόμενο και παιχνίδια, ως μέρος ενός συνδεδεμένου και έξυπνου τρόπου ζωής. Η σειρά της C64 είναι τώρα διαθέσιμη σε διαστάσεις οθόνης 43’’, 50’’, 55’’, 65’’, 75’’, 85” .

Μια ευρεία συλλογή TCL XL, για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία από το σαλόνι.

Για να προσφέρει μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία home-theater από την άνεση του σπιτιού, η TCL επεκτείνει και την TCL XL συλλογή της (που περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων άνω των 65 και έως 98 ιντσών). Με περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης στην Ευρώπη, η σειρά XL δίνει την δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, από την άνεση του σαλονιού, χωρίς να χάνεται καμία λεπτομέρεια. Η TCL παρουσιάζει στην Ευρώπη ένα XL μοντέλο 85 ιντσών Mini LED C84, με κεντρική βάση, για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε μικρή επιφάνεια και να ενσωματώνεται εύκολα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Μια βελτιστοποιημένη και ομαλότερη εμπειρία για όλους τους λάτρεις του gaming.

Το brand της ΤCL είναι συνδεδεμένο με το gaming, παρέχοντας στους καταναλωτές οθόνες υψηλής ποιότητας και ατέλειωτες επιλογές παιχνιδιού, διευρύνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού.

Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες gamers, η TCL δημιούργησε τη νέα σειρά C, η οποία είναι εξοπλισμένη με ισχυρές λειτουργίες που απευθύνονται αποκλειστικά στην κοινότητα των gamers. Με οθόνη ανανέωσης εικόνας 144Hz, 240Hz Game Accelerator και χαμηλά νούμερα καθυστέρησης εισόδου (ακόμη και στα επίπεδα του 5,67ms), οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μια εξαιρετικά ομαλή ποιότητα εικόνας στα παιχνίδια, χωρίς τον φόβο ότι η εικόνα θα «κολλήσει». Επίσης, η νέα λειτουργία Game Master Pro 2.0 επιτρέπει την ενσωμάτωση προηγμένων ρυθμίσεων εμφάνισης και τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένων για εξαιρετικό gaming. Με την υποστήριξη πολλαπλών μορφών HDR που διαθέτουν, όπως Dolby Vision IQ και HDR10+, οι τηλεοράσεις TCL, μπορούν να προσαρμοστούν σχεδόν σε κάθε πηγή παιχνιδιού. Τέλος, η τεχνολογία ADM FreeSync εγγυάται ανενόχλητο παιχνίδι, συγχρονίζοντας σε πραγματικό χρόνο, με οποιονδήποτε ρυθμό ανανέωσης από την κονσόλα παιχνιδιών ή τον υπολογιστή.

Τα νέα Soundbars της TCL προσφέρουν μια premium αλλά προσιτή και καθηλωτική εμπειρία Home Theater. Θέλοντας να διαφοροποιήσει την γκάμα των προϊόντων της, η TCL προσφέρει νέα προϊόντα ήχου για να συνδυάζονται με τις τηλεοράσεις της και να ταιριάζουν με την εξαιρετική απόδοση της εικόνας της, προσφέροντας στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.

Φέτος την Άνοιξη, η TCL λανσάρει στην Ευρώπη τη νέα σειρά Soundbars Dolby Audio S64, η οποία περιλαμβάνει:

  • Το νέο S642W, ένα soundbar 2.1 καναλιών υψηλής ποιότητας με ασύρματο subwoofer και ισχύ 200W.
  • Το νέο S643W, μια μπάρα ήχου υψηλής ποιότητας 3.1 καναλιών με ασύρματο subwoofer και ισχύ ήχου 240W.

Με λεπτό και κομψό σχεδιασμό, τα νέα μοντέλα της TCL, περιλαμβάνουν HDMI 1.4 με ARC, ενώ είναι επίσης εξοπλισμένα με DTS Virtual:X και Bluetooth 5.3.

Για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την τεχνολογία της TCL, επισκεφθείτε τον ιστότοπο tcl.com.

Σχετικά με τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, τις λευκές συσκευές και τηλεοράσεις TCL διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.