Η Globalsat ανάμεσα στις Επιχειρήσεις Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2023

Η Globalsat ανάμεσα στις Επιχειρήσεις Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2023

Το βραβείο Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2023 απονεμήθηκε για ακόμη μία φορά στον Όμιλο Globalsat, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό την αναγνώριση των εταιρειών που εμφανίζουν την υψηλότερη και ταχύτερη ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Η Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, επιδεικνύει συνεχή προσήλωση στην εξέλιξη και τις νέες επενδύσεις, ενώ ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της στην αγορά, την κοινωνία και την ομάδα της. Η εταιρεία πέρα από τη  βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις, συντελώντας στην ενίσχυση του ΑΕΠ της χώρας.

Ο Όμιλος Globalsat έχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της τεχνολογίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ενώ επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο τομέα της πράσινης ενέργειας. Η κύρια προτεραιότητα και κινητήρια δύναμή του είναι να προσφέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, οργανισμό, αλλά και στην κοινωνία.

Η συγκεκριμένη διάκριση της Globalsat προκύπτει από την αξιολόγηση των οικονομικών δεικτών, όπως η κερδοφορία και η ρευστότητα, με συνυπολογισμό άλλων παραγόντων όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια και η στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς και ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού.

O κ. Kώστας Αγραφιώτης, Γενικός Δ/ντης του Ομίλου Globalsat, υπογράμμισε: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρισκόμαστε ανάμεσα στις εταιρείες που ξεχώρισαν στα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2023. H διάκριση αυτή είναι μια απόδειξη της δέσμευσης και των εξαιρετικών προσπαθειών ολόκληρης της ομάδας της Globalsat και ταυτόχρονα, αντικατοπτρίζει τη συνεχή αφοσίωσή μας στην αριστεία, τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεών μας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και νέων επενδύσεων. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πάθος για την ανάπτυξη και την ευημερία, φέρνοντας καινοτόμες λύσεις και τα οφέλη της τεχνολογίας και της πράσινης ενέργειας σε κάθε γωνιά της κοινωνίας. Συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις που μοιράζονται αυτή την τιμή μαζί μας.

Λίγα λόγια για τη Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Κύρια προτεραιότητα και κινητήρια δύναµη του Ομίλου, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό και στην κοινωνία.

Ο Όμιλος ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λευκών συσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων μέσα από τη συνεργασία με τη Blink, τη χρηματοδότηση και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ, για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι δραστηριότητες του Ομίλου εκτείνονται στις αγορές της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Κύπρου.

H Globalsat έχει ενσωματωθεί στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune και έχει πιστοποιηθεί ως GREAT PLACE TO WORK, για το επιτυχημένο περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα της.