Νέα συνεργασία του Ομίλου Globalsat με την RCT Power για Ελλάδα και Κύπρο

Νέα συνεργασία του Ομίλου Globalsat με την RCT Power για Ελλάδα και Κύπρο

Η Globalsat αναλαμβάνει τη διανομή συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας του κορυφαίου Γερμανικού brand, σε επαγγελματίες.

Ο Όμιλος Globalsat, μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στην αγορά των ενεργειακών λύσεων, προχώρησε σε συμφωνία με το Γερμανικό brand RCT Power, για τη διανομή των αποδοτικών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας προς το δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών, για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Με τη σύναψη της νέας συνεργασίας με την RCT Power, η Globalsat ενισχύει περαιτέρω το πορτφόλιό της στον τομέα του Εξοπλισμού Πράσινων Λύσεων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προς επιχειρήσεις που καλύπτουν τις περιοχές της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, της αποθήκευσης ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης καθώς και της Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από λύσεις ΙοΤ.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της Globalsat και τη σύνδεσή της με την αγορά της ενέργειας μέσω συνεργασιών και έργων που έχει ήδη υλοποιήσει, η αναγνωρισμένη RCT Power εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική και την κυπριακή αγορά. Η RCT Power ιδρύθηκε το 2015 και η στρατηγική συνεργασία της με τη Globalsat για τη διανομή καινοτόμων συστημάτων αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επιτυχημένη πορεία της. Η RCT Power συνεισφέρει στην προώθηση της βιωσιμότητας και της ανεξαρτησίας από το εξωτερικό δίκτυο παροχής ενέργειας.

Σχετικά με την RCT Power

Η RCT Power, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρείες στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τη βιώσιμη χρήση της ηλιακής ενέργειας. Τα συστήματα αποθήκευσης RCT Power, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την έμπειρη ομάδα ειδικών στον τομέα της ηλεκτρικής ισχύος της εταιρείας, με στόχο την έξυπνη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Οι έξυπνες μονάδες αποθήκευσης της RCT Power, προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πράσινη λύση εξασφαλίζοντας την αποδοτική χρήση της ηλιακής ενέργειας, βελτιστοποιώντας την κατανάλωση και ταυτόχρονα, μειώνοντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η τεχνολογία αποθήκευσης RCT Power εξασφαλίζει την αποτελεσματική αξιοποίηση του ηλεκτρισμού που παράγεται από τους φωτοβολταϊκούς συλλέκτες (PV-system).

Κατά τη διάρκεια φωτεινών ημερών, αποθηκεύει τον ηλεκτρισμό που παράγεται, προσφέροντας τη δυνατότητα αξιοποίησής του όταν δεν υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια ή κατά τις νυχτερινές ώρες. Η τεχνολογία RCT Power παρέχει, έτσι, μια ευέλικτη λύση για την αποθήκευση και χρήση επιπλέον ηλεκτρισμού ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, συμβάλλοντας σε ένα πιο αυτόνομο τρόπο διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Globalsat, ως συνεργάτης της RCT Power, θα παρέχει την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών λύσεων εξοπλισμού ηλιακής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων μπαταριών και inverters σε επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Site | LinkedIn

Σχετικά με τον Όμιλο Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Προτεραιότητα και κινητήρια δύναµη του Ομίλου, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό, στην κοινωνία.

Η Globalsat ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λευκών συσκευών και παράλληλα, παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. H εταιρεία έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next, εξοπλισμό πράσινων λύσεων, καθώς και ανάπτυξη λύσεων Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας.

H Globalsat έχει ενσωματωθεί στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune, έχει πιστοποιηθεί ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Εταιρικό site | Eshop