O Όμιλος Globalsat στηρίζει τον αθλητή στίβου ΑμεΑ, Λουκά Πρωτονοτάριο

O Όμιλος Globalsat στηρίζει τον αθλητή στίβου ΑμεΑ, Λουκά Πρωτονοτάριο

Ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας, με στόχο τη στήριξη της προσπάθειας του αθλητή για να βρεθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι & στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “KOBE 2024” της Ιαπωνίας.

Ο Όμιλος Globalsat,  μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά της τεχνολογίας και της πράσινης ενέργειας, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή στίβου ΑμεΑ, Λουκά Πρωτονοτάριου, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας, People Βefore Technology.

Ο Λουκάς Πρωτονοτάριος, αθλητής του Αίολος Χαλανδρίου – Π. Α. Σ. Κ. Α, από το 2007 έως και σήμερα λαμβάνει μέρος στα αγωνίσματα στίβου ΑμεΑ των 100, 200, 400 και 800 μέτρων ενώ είναι κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ εφήβων στα 400 και 200. Τον Αύγουστο του 2014, είχε την πρώτη του κλήση και συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Swansea της Ουαλίας, όπου κατέκτησε την 5η θέση στα 200μ και την 8η θέση στα 400μ. Ανάμεσα στις διακρίσεις του, είναι και η κατάκτηση της 3ης θέσης στον τελικό των 400 μέτρων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Bydgoszcz στην Πολωνία, όπου έλαβε μέρος το 2021. Τα τελευταία 4 χρόνια λαμβάνει μέρος σε Παγκόσμια Grand Prix και Διεθνή Meeting, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις, με στόχο και όνειρό του, τη διάκρισή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είναι επίτιμο Μέλος στον ΑΠΣ Τελμησσού Μαραθώνα και στον ΑΟΜ ΑμεΑ Μαραθώνα και από το 2007 ανήκει στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) και υπάγεται στην κατηγορία Τ36.

 

3 θέση Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπίντκοζ 2021 Πολωνία

Η Globalsat, τα τελευταία 6 χρόνια, στηρίζει χορηγικά τον Λουκά Πρωτονοτάριο, ως μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, θέλοντας να αναδείξει τις υψηλές αξίες του αθλητισμού και να διαδώσει τα θετικά πρότυπα που πηγάζουν από την προσπάθεια των αθλητών με αναπηρία. Μέσω της χορηγικής τους συνεργασίας, η Globalsat εξασφαλίζει στον αθλητή τη δυνατότητα συμμετοχής του σε διεθνείς αγώνες, έτσι ώστε να βρεθεί πιο κοντά στην εκπλήρωση του προσωπικού του στόχου, αυτού της συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “KOBE 2024” της Ιαπωνίας.

Σχετικά με τον Όμιλο Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Προτεραιότητα και κινητήρια δύναµη του Ομίλου, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό, στην κοινωνία.

Η Globalsat ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λευκών συσκευών και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. H εταιρεία έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, Χρηματοδότηση και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next, Εξοπλισμό Πράσινων Λύσεων, καθώς και Aνάπτυξη Λύσεων Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας.

H Globalsat έχει ενσωματωθεί στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune, ενώ έχει πιστοποιηθεί ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Εταιρικό site | Eshop