Οι τηλεοράσεις TCL στο Gazzetta Night: μία βραδιά αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο μέσα από τις εντυπωσιακές οθόνες TCL.

Οι τηλεοράσεις TCL στο Gazzetta Night: μία βραδιά αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο μέσα από τις εντυπωσιακές οθόνες TCL.

Οι τηλεοράσεις TCL στο Gazzetta Night: μία βραδιά αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο μέσα από τις εντυπωσιακές οθόνες TCL.

Μία συναρπαστική εκδήλωση, αφιερωμένη στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Μουντιάλ 2022, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτοί καλεσμένοι και τυχεροί αναγνώστες, στο πλαίσιο του Gazzetta Night, που διοργανώθηκε από το αθλητικό site Gazzetta, για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο χώρο εκδηλώσεων Σημείον Pirée. Η TCL και ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, ήταν εκεί με σκοπό η προβολή των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022 να γίνει μέσα από δύο γιγαντοοθόνες TCL και η εμπειρία να αποδοθεί με κορυφαία χρώματα και εντυπωσιακή λεπτομέρεια στις εναλλαγές και την κίνηση της εικόνας.

Η TCL, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, χάρισε αξέχαστες στιγμές στους θεατές του Gazzetta Night, καθώς η προβολή των αγώνων μέσα από τις οθόνες των τηλεοράσεων TCL δημιούργησε ένα δυνατό οπτικοακουστικό θέαμα, καθηλώνοντας το κοινό. Η τεχνολογία TCL, με εγγενής οθόνη 144Hz, για την τέλεια απόλαυση της εικόνας που κινείται γρήγορα, ειδικά μελετημένη για θεάματά όπως αθλητικοί αγώνες ή ταινίες δράσης, προσφέρει κορυφαία κίνηση ενσωματώνοντας την υψηλότερη ικανότητα ανανέωσης οθόνης.

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς κέρδισαν κορυφαία δώρα TCL.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Γερμανία-Ισπανία, ανακοινώθηκαν οι 3 μεγάλοι νικητές της βραδιάς που κέρδισαν κορυφαία δώρα TCL. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι μπαίνοντας σε κλήρωση είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία TCL Smart Τηλεόραση 40″ Full HD LED TV, ένα TCL Tablet NX Traper 10s και ένα TCL30 smartphone. Εκτός των παραπάνω και για όλους τους καλεσμένους, η TCL είχε μεριμνήσει προσφέροντας, μοναδικά δώρα κατά την διάρκεια του Μουντιαλικού event.

Μπείτε τώρα στην κλήρωση και κερδίστε την ευκαιρία να ζήσετε μία αποκλειστική συνομιλία με τον αγαπημένο σας ήρωα του ποδοσφαίρου.

Από μία τόσο ποδοσφαιρική νύχτα δεν θα μπορούσε να λείπει και η παρουσίαση του διαγωνισμού που τρέχει από την TCL και δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου να διεκδικήσουν μία αποκλειστική συνομιλία  με τον αγαπημένο τους αστέρα, μεταξύ των  Phil Foden, Pedri, και Raphaël Varane, οι οποίοι αποτελούν τα επίσημα πρόσωπα της TCL.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέσα από το επίσημο link https://tcl-inspirefootball.com/social και αφορά 11 ακόμη χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Ισπανία, UK, Τσεχία, Ιταλία, Πολωνία, Γερμανία Τουρκία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία). Το κοινό που θα λάβει μέρος στην κλήρωση θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει διαδικτυακά με έναν από τους 3 brand ambassadors της TCL (Pedri, Varane, Foden), ενώ η περίοδος στην οποία μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή είναι μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία για 5 λεπτά, μέσω ενός διαδικτυακού chat.

Η TCL στηρίζει τον αθλητισμό.

H TCL, στηρίζει τον αθλητισμό παγκοσμίως και συμβάλει στη διάδοση του πνεύματος των αθλητικών events, φέρνοντας πιο κοντά τους φιλάθλους με τους αθλητές. Η TCL υποστηρίζει ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, από το 2018 είναι global partner του International Basketball Association (FIBA) και χορηγός της φετινής διοργάνωσης 2022 FIBA EuroBasket ενώ έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα σύνδεσης των φιλάθλων με τους πρωταγωνιστές του αθλητισμού μέσω του παγκόσμιου διαγωνισμού ‘TCL INSPIRE GREATNESS’. Στο πλαίσιο αυτό, το κοινό μπορεί να λάβει μέρος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό TCL, μπαίνοντας στην κλήρωση για μία αποκλειστική συνομιλία με έναν από τους αγαπημένους ήρωες ποδοσφαίρου της TCL Team 2022: Phil Foden, Pedri, και Raphaël Varane.

Η τεχνολογία των τηλεοράσεων TCL.

Η επίσημη τηλεόραση του video game Call of Duty®, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις συνδυάζοντας την καθηλωτική ποιότητα ήχου Dolby Atmos και το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα ONKYO, με τις τεχνολογίες αιχμής 4K HDR και Quantum Dot, οι οποίες παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) με ακριβή χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια εικόνας.

Η ψυχαγωγική εμπειρία TCL περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια μέσω του Google TV, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να συγκεντρώσουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο από διαφορετικές πλατφόρμες και εφαρμογές, σε ένα σημείο. Επίσης, με τον προηγμένο φωνητικό έλεγχο Hands-Free σε συνδυασμό με το Google Assistant, η Google TV της TCL κάνει τη ζωή απλή. Με τον ενσωματωμένο Βοηθό της Google, οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν σχετικά με ό, τι χρειαστούν, να χαμηλώσουν τα φώτα ή να ελέγξουν άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές με τη φωνή τους και όλα αυτά χωρίς να αφήσουν το πρόγραμμα που παρακολουθούν. Τέλος, χάρη στο Google Duo, πραγματοποιούνται υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, μέσω της τηλεόρασής TCL, με έως και 32 άτομα.

Σχετικά με την TCL Electronics

Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας “AI x IoT”. Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Για σχεδόν 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό.

Σχετικά με τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τις λευκές συσκευές και τηλεοράσεις TCL διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

Λίγα λόγια για τον όμιλο Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

Μάθετε περισσότερα:

#globalsat-teleunicom

Globalsat-Teleunicom Group Companies Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube