Προσφέρουμε έξυπνες
λύσεις φωτοβολταϊκών
inverter επαγγελματικής και οικιακής χρήσης,
οδηγώντας την ηλιακή
τεχνολογία στο επόμενο
επίπεδο

Επιχειρήστε πράσινα,
αποθηκεύστε την ενέργεια
της επιχείρησής σας &
απογειώστε την ενεργειακή
σας ανεξαρτησία

Εξοπλισμός πράσινων λύσεων

Μέσω της συνεργασίας μας με τη Huawei Digital Power, διαθέτουμε τεχνολογικές λύσεις ηλιακής ενέργειας για οικιακή και επαγγελματική χρήση. 

Η λύση Huawei FusionSolar Smart PV Inverter, ενσωματώνει

τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και cloud για την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε κύρια πηγή ενέργειας σε ένα χώρο. Οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της Huawei Digital Power, περιλαμβάνουν τη λειτουργία και συντήρηση (Ο&Μ), τη σύνδεση στο δίκτυο καθώς και την ασφάλεια του δικτύου ενέργειας.

Μοντέλο λειτουργίας Smart PV Inverter επαγγελματικής & οικιακής χρήσης

Τα Smart PV Inverters, αποθηκεύουν ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας από τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, με κύριο στόχο τη χρήση αυτής κατά τη διάρκεια της νύχτας ή τις ημέρες χωρίς ηλιοφάνεια. Οι ηλιακοί μετατροπείς μας, είναι μια καινοτόμος λύση για ηλιακές εγκαταστάσεις με σύνδεση σε τριφασικό δίκτυο με ή χωρίς μπαταρία. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο, την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και την ευελιξία στην εγκατάστασή τους.

Προϊόντα

Mε τους Smart PV Inverters έχετε τη δυνατότητα να προβλέψετε την παραγωγή και την κατανάλωση του συστήματός σας, για να εξασφαλίσετε καλύτερη διαχείριση ενέργειας, εξοικονόμηση κόστους και μείωση εξάρτησης από το δίκτυο. Παράλληλα, τα προϊόντα διαθέτουν ενισχυμένα πρότυπα ασφαλείας και μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε χώρο επιχείρησης ή οικίας.

Συστήματα αποθήκευσης ενέργειας

Σε συνεργασία με την κορυφαία γερμανική εταιρεία RCT Power, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στις πράσινες ενεργειακές λύσεις. Φέρνουμε στην ελληνική και κυπριακή αγορά πρωτοποριακά συστήματα αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επενδύσουν με ασφάλεια στο αύριο. Τα συστήματά μας αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση, μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα και ενισχύουν την ευελιξία της ενεργειακής υποδομής σας.

Η Λύση:

Τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την ενεργειακή τους απόδοση, να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και να αυξήσουν την ευελιξία του δικτύου.

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναζητήσουμε από κοινού προτάσεις που απαντούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

    Με την συμπλήρωση και αποστολή των δεδομένων σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.