Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν κάθε πτυχή της B2B καθημερινότητας

Οι Display & Digital Signage λύσεις μας περιλαμβάνουν:

Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

Τα ξενοδοχεία αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να δημιουργήσουν μια διαφοροποιημένη, προηγμένη εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της SAMSUNG προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες στον επισκέπτη καθώς και στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Επαγγελματικές οθόνες

Προσφέρουμε επιλογές και λύσεις για κάθε ανάγκη επικοινωνίας μέσω της κορυφαίας εταιρείας SAMSUNG. Επιχειρήσεις όπως, τράπεζες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής χρησιμοποιούν οθόνες ψηφιακής σήμανσης για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και να μεταδίδουν διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με τα προϊόντα ή τους συνεργάτες τους.

Διαδραστικοί πίνακες

Με ισχυρό λειτουργικό σύστημα ΤΙΖΕΝ, οι δια δραστικές οθόνες και οι οθόνες αφής της SAMSUNG, παρέχουν μία πλήρως συγχρονισμένη, φιλική προς το χρήστη εμπειρία αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο προβολής. Με το ισχυρό σύστημα ασφαλείας KNOX, προσφέρεται μέγιστη προστασία σε επίπεδο εφαρμογής, πλατφόρμας και συστήματος.

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναζητήσουμε από κοινού προτάσεις που απαντούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

    Με την συμπλήρωση και αποστολή των δεδομένων σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.