Εξελίσσουμε τις υπηρεσίες διανομής

Η υπηρεσία Outsourced Category Management Solutions είναι μία εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη λύση που σχεδιάζει και υλοποιεί η Globalsat για λογαριασμό εταιρικών πελατών / συνεργατών της.

Η Globalsat αναλαμβάνει τη διαχείριση, ανάπτυξη και διανομή των προϊοντικών κατηγοριών που επιθυμεί ο συνεργάτης, αξιοποιώντας τις συνεργασίες της με διεθνώς αναγνωρισμένα brands, την τεχνογνωσία και το εκτενές δίκτυό της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι περιλαμβάνει η outsourcing υπηρεσία μας

Στη Globalsat αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τη μοναδικότητα του κάθε πελάτη. Η υπηρεσία Outsourced Category Management Solutions είναι μία συστηματική, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη λύση που σχεδιάζεται στο πλαίσιο των αναγκών κάθε συνεργάτη μας και ενσωματώνει τις επιχειρηματικές και εμπορικές διαδικασίες, με τις διαδικασίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Πρακτικά, ο συνεργάτης-πελάτης μας κάνει outsource στην Globalsat-Teleunicom τη διαδικασία διαχείρισης των προϊοντικών κατηγοριών που επιθυμεί, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις συνεργασίες μας με τους κατασκευαστές και τα brands που εκπροσωπούμε.

Η εξειδικευμένη ομάδα Outsourced Category Management Solutions με βάση την προϊοντική γκάμα που έχει επιλέξει, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και την στρατηγική κατεύθυνση του εκάστοτε πελάτη – συνεργάτη, προχωρά στον εφοδιασμό των καταστημάτων, (φυσικών και μη), μέσω συστημάτων αυτόματης ανατροφοδότησης, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τα προϊοντικά αποθέματα.

Επιπλέον, η άρτια εκπαιδευμένη και επιλεγμένη ομάδα των merchandisers συνδέει τα προϊόντα με τους τελικούς καταναλωτές που απευθύνεται ο κάθε πελάτης-συνεργάτης μας και διασφαλίζει τη σωστή υλοποίηση των διαδικασιών, ακολουθώντας πιστά το πλανόγραμμα και τις προδιαγραφές της κάθε αλυσίδας.

Τα brands που διανέμουμε

Στη Globalsat αναπτύσσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τα κορυφαία brands της αγοράς. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία private label για λογαριασμό των πελατών-συνεργατών μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

huawei

Private label

Την υπηρεσία Outsourced Category Management Λύσεις της GLOBALSAT έχουν εμπιστευθεί οι παρακάτω συνεργάτες:

vodafone-logo
intersport
sklavenitis