Η Globalsat ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, αναπτύσσει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας, διαχείρισης και διασύνδεσης σταθμών φόρτισης, σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρέχουν μια μοντέρνα παροχή με οικολογικό πρόσημο.

Προϊόντα

Προσφέρουμε σταθμούς ταχυφόρτισης AC (Mode 3) και υπερταχείας φόρτισης DC (Mode 4). Οι AC φορτιστές είναι μίας πρίζας (1x22kW) και δύο πριζών (2x22kW), αντίστοιχα, ενώ οι σταθμοί φόρτισης δύο πριζών μπορούν να εξυπηρετούν δύο ηλεκτρικά οχήματα ταυτόχρονα.
Όλα τα οχήματα που κινούνται στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι συμβατά με τις πρίζες Type 2 και κατ’ επέκταση με τους φορτιστές. 

Φορτιστής EQ 200 – AC

 

Προσφέρεται για επιτοίχια τοποθέτηση ή τοποθέτηση σε πυλώνα και είναι κατάλληλος για χώρους στάθμευσης, εμπορικά καταστήματα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, δημόσιους χώρους αλλά και σε περιπτώσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

eq-200-ac

Φορτιστής DC 50kW (Mode 4)

 

Οι σταθµοί φόρτισης συνεχούς ρεύµατος Mode 4 (DC) που διαθέτει η Blink, προσφέρουν στους χρήστες ηλεκτρικών οχηµάτων τη δυνατότητα για υπερταχεία φόρτιση στα 50kW. Οι συγκεκριμένοι φορτιστές διαθέτουν μία ή δύο εξόδους με τις επιλογές CCS2 ή CHAdeMO.

dc-50kw-mode4

Choetech καλώδιο φόρτισης 380V (3-phase)

 

Ο χρόνος είναι ουσιαστικός, ειδικά όταν πρόκειται για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος. Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο για να παρέχει γρήγορη φόρτιση, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιείτε το όχημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

XX-ACG13-DT32AD-EU5-WH

ΟΦΕΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

για τους εταιρικούς πελάτες της Globalsat

 • Ολοκληρωµένες υπηρεσίες προμήθειας, διαχείρισης και διασύνδεσης σταθµών φόρτισης.
 • Εξατοµικευµένες συµφωνίες µε βάση τις ανάγκες των συνεργατών.
 • Eγκατάσταση έξυπνων φορτιστών,με συνδεσιµότητα στην ηλεκτρονική πλατφόρµα της Blink.
 • Συντήρηση και αναβάθμιση των φορτιστών για όλη τη διάρκεια του συμφωνητικού.
 • 24/7 εποπτεία και αποµακρυσµένη επίλυση βλαβών των σταθµών φόρτισης.
 • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των φορτιστών για όλη τη διάρκεια του συμφωνητικού, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Δυνατότητα επέκτασης της εγκατάστασης σε µελλοντικό χρόνο ανάλογα µε τις τάσεις της ηλεκτροκίνησης στην περιοχή.
 • Δυνατότητα δηµιουργίας προνοµιακών τιµολογήσεων και εκπτωτικών πακέτων.
 • Εμφάνιση της επιχείρησηςστην εφαρμογή “Blink Charging Mobile” και στην ιστοσελίδα www.blinkcharging.gr.
 • Ενίσχυση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Κατεβάστε την εφαρμογή Blink Charging Mobile

Συχνές Ερωτήσεις

1. Γιατί να εγκαταστήσω σταθμούς φόρτισης στην επιχείρισή μου;

Διότι μετατρέπει το χώρο σας σε πρωτεύοντα προορισμό κάθε οδηγού ηλεκτρικού οχήματος, δίνοντας στην επιχείρησή σας αυτό το σπουδαίο συγκριτικό πλεονέκτημα. Κατά τη διάρκεια φόρτισης, ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού οχήματος παραμένει στο χώρο σας για παραπάνω χρόνο και αυτό είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό προς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε. Αυξάνεται η αξία του κτιρίου σας, ενώ παράλληλα επωφελείστε από τα πιθανά κέρδη διαφήμισης. Επιπλέον, ενισχύεται το status της επιχείρησής σας, καθώς αποκτάτε οικολογικό πρόσημο.

2. Τι είδους φόρτιση προσφέρουν οι φορτιστές της Blink;

Η Βlink προσφέρει σταθμούς ταχυφόρτισης ΑC (Mode 3) και υπερταχείας φόρτισης DC (Mode 4). Οι σταθμοί ταχυφόρτισης διαθέτουν μία ή/και δύο πρίζες Τύπου 2 (Type2), ισχύος 22kW η κάθε μία, εξυπηρετώντας έτσι έως δύο χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων ταυτόχρονα. Όλα τα οχήματα κινούνται στην Ευρωπαϊκή Αγορά είναι συμβατά με πρίζες Type 2. Οι φορτιστές υπερταχείας φόρτισης DC διαθέτουν μία έξοδο ισχύος 50kW.

3. Πού μπορώ να δω τα σημεία φόρτιστης της Blink;

Όλα τα σημεία φόρτισης της Blink εμφανίζονται στον χάρτη ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής Blink Charging Mobile καθώς και σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ενημέρωσης οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων (PlugShare κλπ.). Για κάθε σημείο φόρτισης αναγράφεται η ακριβής διεύθυνση της τοποθεσίας του φορτιστή, ενώ παρέχονται σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με την ισχύ του φορτιστή, τη διαθεσιμότητά του καθώς και το κόστος της παρεχόμενης υπηρεσίας.

4. Ποια είναι η διαδικασία φόρτισης;

Η διαδικασία φόρτισης είναι εξαιρετικά απλή και περιγράφεται στα ακόλουθα 3 βήματα:

 1. Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης στην υποδοχή του φορτιστή και στο αυτοκίνητο και περιμένετε έως ότου οι λυχνίες LED του φορτιστή γίνουν κίτρινες.
 2. Πλησιάστε την RFID κάρτα στον καρταναγνώστη που βρίσκεται πάνω από την πρίζα του φορτιστή. Εναλλακτικά, επιλέξτε από το χάρτη της εφαρμογής Blink Charging Mobile, το φορτιστή και την πρίζα στην οποία έχετε συνδέσει το καλώδιο φόρτισης. Σε λίγα δευτερόλεπτα, οι λυχνίες LED από κίτρινες γίνονται μπλε και η φόρτιση ξεκινά.
 3. Για να ολοκληρωθεί η φόρτιση, πλησιάστε ξανά την RFID στον καρταναγνώστη ή εναλλακτικά πατήστε το εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σας. Οι λυχνίες LED γίνονται ξανά κίτρινες, το καλώδιο απασφαλίζει και μπορείτε πλέον να το αφαιρέσετε από το όχημά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης, μπορείτε να συμβουλευτείτε και το video οδηγιών εδώ.

Λύσεις Οικιακής Φόρτισης

Μέσω της συνεργασίας μας με τη Huawei Digital Power, προσφέρουμε μια οικονομική, εύχρηστη και γρήγορη λύση οικιακής φόρτισης.

Ο οικιακός φορτιστής της Huawei

αποτελεί την οικονομική, εύχρηστη και γρήγορη λύση φόρτισης. Με εύκολη τοποθέτηση και μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες. Συνδέστε το αυτοκίνητό σας, ολοκληρώστε τη φόρτιση και συνεχίστε την ημέρα σας!

Προϊόντα

Ο έξυπνος φορτιστής της Huawei είναι η ιδανική επιλογή φόρτισης για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα. Αλλάζει αυτόματα μεταξύ μονοφασικής και τριφασικής φόρτισης, ενώ μπορούν να επιλεγούν διάφορες λειτουργίες, όπως γρήγορη φόρτιση και εκ των προτέρων ρύθμιση προγραμματισμένων ωρών φόρτισης. Ο έξυπνος φορτιστής είναι συμβατός με όλα τα κοινά καλώδια φόρτισης και η πρόσβαση στο σταθμό φόρτισης εξασφαλίζεται με τη χρήση RFID, Bluetooth και της σχετικής εφαρμογής FusionSolar. 

Huawei Smart Charger

 

O φορτιστής διαθέτει υψηλή ασφάλεια, καλώδιο e-lock για αντικλεπτική συσκευή και πλήρη έλεγχο μέσω της εφαρμογής FusionSolar.
Προσφέρει δυναμική απόδοση φόρτισης μέσω αυτόματης ανίχνευσης και ρύθμιση ισχύος φόρτισης. Η εγκατάστασή του γίνεται σε μόλις 16 λεπτά και ο φορτιστής ζυγίζει μόνο 3.5 kg!

huawei-smart-charger

Choetech καλώδιο φόρτισης 380V (3-phase)

 

Ο χρόνος είναι ουσιαστικός, ειδικά όταν πρόκειται για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος. Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο για να παρέχει γρήγορη φόρτιση, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιείτε το όχημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

XX-ACG13-DT32AD-EU5-WH

Συχνές Ερωτήσεις

1. Γιατί να επιλέξω ηλεκτρικό όχημα;

Τα ηλεκτρικά οχήματα παράγουν μηδενικές εκπομπές καυσαερίων, μειώνοντας την ατμοσφαιρική ρύπανση και τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, βοηθώντας στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα.Ενώ τα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να έχουν υψηλότερο κόστος αρχικής αγοράς, συνήθως έχουν χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα λόγω της φθηνότερης ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με τη βενζίνη. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν λιγότερα κινούμενα μέρη, μειώνοντας τα έξοδα συντήρησης στον χρόνο. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες είναι πιο αποδοτικοί από τους εσωτερικής καύσης κινητήρες, σημαίνοντας ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να μετατρέψουν περισσότερη ενέργεια από τις μπαταρίες τους σε κίνηση.

2. Έχω αγοράσει αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τι παροχή ρεύματος πρέπει να έχω στο σπίτι;

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο συνήθως θα χρησιμοποιεί έως 16A τριφασικά (11kW) ή έως 32A μονοφασικά (7,4kW). Ένας τριφασικός σταθμός φόρτισης 32A (22kW) καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.

3. Έχω αγοράσει υβριδικό plug-in, τι παροχή ρεύματος πρέπει να έχω στο σπίτι;

Ένα υβριδικό plug-in συνήθως θα χρησιμοποιεί 16A ή 32A μονοφασικά. Εάν το φορτίζετε σε έναν τριφασικό σταθμό φόρτισης, θα καταναλώνει ενέργεια από την μια φάση μόνο.

Μας εμπιστεύτηκαν

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναζητήσουμε από κοινού προτάσεις που απαντούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

  Με την συμπλήρωση και αποστολή των δεδομένων σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.