Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης & εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετασχηματιστούν ενεργειακά

Λύσεις Αυτοπαραγωγής & Ιδιοκατανάλωσης

Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Πορτογαλικό Όμιλο Greenvolt και τη δημιουργία της Greenvolt Next, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση, που καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές της ανάγκες από την παραγωγή έως την κατανάλωση. Οι λύσεις της Greenvolt Next αφορούν τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών έργων ιδιοκατανάλωσης και την ανάπτυξη έργων Ενεργειακών Κοινοτήτων, για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, με κύριο στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ενεργειακή εποχή, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Οφέλη Συνεργασίας για τους πελάτες της Globalsat

Ολιστική λύση που συνδυάζει παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας, ηλεκτροκίνηση, καταγραφή και παρακολούθηση της παραγωγής και της κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο
Χρηματοδότηση έως και 100% του έργου
Σταθερότητα και έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας για όλο το διάστημα της σύμβασης συνεργασίας
Πλήρης έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας από την πλευρά του πελάτη
Εγγύηση κατασκευής, παραγωγής ενέργειας, απόδοσης του έργου
Εξειδικευμένη ομάδα με διεθνή εμπειρία
Πλήρης ανάληψη & διαχείριση ενός έργου, από την αδειοδότηση μέχρι την παράδοση στον πελάτη
Προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε εταιρείας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ

Πλεονεκτήματά μας

Διαθέτουμε διεθνή εμπειρία και εξειδικευμένη ομάδα για την ανάπτυξη και παράδοση Β2Β φωτοβολταϊκών λύσεων. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια υλοποίησης του έργου, από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοσή του στον πελάτη. Η μελέτη και ο σχεδιασμός μας καλύπτει πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες του κάθε πελάτη και των συνθηκών που υπάρχουν στις εκαταστάσεις του.

Επιχειρηματικό μοντέλο με δύο διαφορετικές επιλογές: χωρίς καμία επένδυση από τον πελάτη ή με επένδυση από τον πελάτη

Αύξηση της αξίας του ενεργητικού της επιχείρησης

Μείωση της εξάρτησης από το δίκτυο

Παροχή εγγυήσεων κατασκευής, παραγωγής και απόδοσης

Σταθερότητα στην τιμή ενέργειας

Ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχείρησης

Διαχείριση της παραγωγής και της κατανάλωσης ενέργειας από την πλευρά του πελάτη

Μείωση των εκπομπών CO2

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Επιλέξτε το επιχειρηματικό μοντέλο που σας ταιριάζει

ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
solar-ppa-updated

H λύση Solar PPA – Zero Investment είναι η πρόταση που μας διαφοροποιεί στην ελληνική αγορά, καθώς μέσω αυτής η επιχείρηση μειώνει το ενεργειακό της κόστος και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα χωρίς καμία επένδυση. Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση και τα κόστη της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος, τη λειτουργία του και τη συντήρησή του με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγής της ηλιακής ενέργειας, καθώς και όλο το ρίσκο του έργου και της επένδυσης

ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
solar-epc-updated

Η λύση Solar EPC – Risk Free εξασφαλίζει στον πελάτη μείωση του ενεργειακού του κόστους και μείωση της εξάρτησης από το δίκτυο. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες για την αδειοδότηση, τη μελέτη, το σχεδιασμό, την προμήθεια του εξοπλισμού, την κατασκευή και τη διαχείριση του φωτοβολταϊκού συστήματος. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται από την επιχείρηση – πελάτη, ενώ η ποιότητα της εγκατάστασης διασφαλίζεται από την ομάδα των ειδικών της Greenvolt Next.

ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
solar-storage-updated

H λύση Solar Storage – Own your Energy συνδυάζει την εγκατάσταση μιας μονάδας παραγωγής ηλιακής ενέργειας με μια μονάδα αποθήκευσης ενέργειας. Η λύση είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια περιόδων όπου η παραγωγή υπερβαίνει τη ζήτηση καθώς και κατά τη διάρκεια περιόδων όπου η παραγωγή υπερβαίνει τη ζήτηση καθώς και κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής ηλιακής ακτινοβολίας ή υψηλής ζήτησης, καθώς η αποθηκευμένη ενέργεια στις μπαταρίες χρησιμοποιείται για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησης.

Τρόπος Λειτουργίας

Μας εμπιστεύτηκαν:

Η εμπειρία και αφοσίωση της εξειδικευμένης ομάδας μας, ανοίγει νέους δρόμους και διαμορφώνει μια κοινωνία που επενδύει στο μέλλον της γης μας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναζητήσουμε από κοινού προτάσεις που απαντούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

    Με την συμπλήρωση και αποστολή των δεδομένων σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.