Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με τις κορυφαίες διαδραστικές οθόνες της Samsung

Υψηλή παραγωγικότητα με ένα άγγιγμα

Με ισχυρό λειτουργικό σύστημα TIZEN, οι διαδραστικές οθόνες και οι οθόνες αφής της Samsung, παρέχουν μια πλήρως συγχρονισμένη, φιλική προς το χρήστη εμπειρία αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο προβολής. Mε το ισχυρό σύστημα ασφαλείας Knox, προσφέρεται μέγιστη προστασία σε επίπεδο εφαρμογής, πλατφόρμας και συστήματος.

Mε τη διαδραστική οθόνη Flip της Samsung, oι ιδέες σας αμέσως οπτικοποιούνται,

με τις λειτουργίες πένας και πινέλου, οι οποίες παρέχουν μία ρεαλιστική εμπειρία γραφής, ενώ η ευέλικτη διαγραφή επιτυγχάνεται μόνο με μία κίνηση του δαχτύλου ή της παλάμης σας. Το γρήγορο εργαλείο και το μενού παλέτας, διασφαλίζουν τη συνεχή ροή της δημιουργικότητας, ενώ το κουμπί εναλλαγής σάς επιτρέπει να ανοίξετε ένα νέο σημείο διεπαφής για σημειώσεις.

Mε τη μοναδική τεχνολογία και τις πολλαπλές λειτουργίες των οθονών αφής της Samsung,

μπορείτε να παρέχετε πλούσιο ενημερωτικό και διαδραστικό περιεχόμενο στους πελάτες σας.

Μοντέλα

Εξερευνήστε το υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας, ποιότητας και αξιοπιστίας των διαδραστικών οθονών της Samsung και δώστε νέα πνοή στην επιχείρησή σας, μέσω της βελτιστοποιημένης διαδραστικής τεχνολογίας E-board. Eίτε πρόκειται για εταιρικό ή σχολικό περιβάλλον, είτε για κατάστημα λιανικού εμπορίου, οι λύσεις της Samsung σας βοηθούν να αλληλεπιδράτε με την ομάδα και τους πελάτες σας, μέσα από προηγμένες λειτουργίες και νέες δυνατότητες.

Άλλες λύσεις ψηφιακής σήμανσης & ξενοδοχειακών τηλεοράσεων

Ψηφιακή σήμανση

Οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης της Samsung προσφέρουν πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες επικοινωνίας κάθε επιχείρησης. Oι οθόνες διαθέτουν ενσωματωμένο το MagicINFO™, μια all-in-one λύση που υποστηρίζει διαχείριση περιεχομένου, συσκευών και δεδομένων.

smart-signage

Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της Samsung αντικαθιστούν τις παραδοσιακές οθόνες στα δωμάτια των ξενοδοχείων, μετατρέποντάς τα σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας πολλαπλών χρήσεων, προσφέροντας ποικιλία περιεχομένου και ταυτόχρονα μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό.

Gallery_Images_HQ60B_NA_001_Front_Titan_Gray-474x235-removebg-preview

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναζητήσουμε από κοινού προτάσεις που απαντούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

    Με την συμπλήρωση και αποστολή των δεδομένων σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.