Η Globalsat, συγκαταλέγεται στη λίστα με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2022.


Η Globalsat συγκαταλέγεται στη λίστα με τις 30 ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2022, σύμφωνα με το Fortune Greece!

Η λίστα με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη εταιρείες από όλους τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας (εκτός του χρηματοοικονομικού τομέα και του κλάδου εμπορίας καυσίμων), που το 2021 εμφάνισαν Κύκλο Εργασιών τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ.

Επιλέχθηκαν οι εταιρείες που παρουσίασαν θετικά ΕΒΙΤDΑ για την τετραετία 2018-2021, ενώ εξαιρέθηκαν οι ζημιογόνες σε μία ή περισσότερες χρήσεις.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βραβευόμαστε ως 1 από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελληνική επιχειρηματικότητα. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε την τεχνολογική ανάπτυξη, την καινοτομία και τη διαρκή προσφορά μας στην κοινωνία και το περιβάλλον, με κύριο μας στόχο να διαπρέπουμε στους τομείς της δραστηριότητάς μας!

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, με βάση την τεχνολογία και σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση, τη μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering. Παράλληλα, μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών, με την Carrefour, καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα.

H Globalsat πρόσφατα ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune.

#globalsat-teleunicom

Globalsat-Teleunicom Group Companies Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Comments are disabled.