Νέα συνεργασία του Ομίλου Globalsat-Teleunicom με την Logitech στην Ελλάδα.


Νέα συνεργασία του Ομίλου Globalsat-Teleunicom με την Logitech στην Ελλάδα.

Η Globalsat αναλαμβάνει τη διάθεση των ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων και εξοπλισμού της κορυφαίας Ελβετικής εταιρείας, στο δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών του Ομίλου

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, στο πλαίσιο της επέκτασης των συνεργασιών του με ισχυρούς κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς, προχώρησε σε συμφωνία με την κορυφαία Ελβετική πολυεθνική εταιρεία Logitech για τη διάθεση των υψηλής ποιότητας περιφερειακών, καθώς και των πρωτοποριακών συστημάτων τηλεδιάσκεψης για αίθουσες συσκέψεων προς το δίκτυο συνεργατών και εταιρικών πελατών του. Με αυτήν τη συνεργασία, η Globalsat εμπλουτίζει σημαντικά το portfolio της, προσφέροντας στους πελάτες της τα απαιτούμενα σύγχρονα εργαλεία για τη δημιουργία και υποστήριξη του ιδανικού υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας, στα οποία καθημερινά στηρίζονται χιλιάδες εταιρείες και οργανισμοί ανά τον κόσμο για την επικοινωνία και τη λειτουργία τους.

Η καινοτομία και η ποιότητα των προϊόντων, που σχεδιάζει η Logitech, αναβαθμίζουν την εμπειρία του ομαδικού και προσωπικού χώρου εργασίας και αποτελούν εύχρηστες λύσεις, περιορίζοντας σημαντικά τις όποιες δυσλειτουργίες στον τρόπο που επικοινωνούν και συνεργάζονται καθημερινά οι ομάδες. Ενδεικτικά, τα επαγγελματικά προϊόντα περιλαμβάνουν κάμερες web, σετ μικροφώνου-ακουστικών και κάμερες τηλεδιάσκεψης για συνεργασία σε κάθε επίπεδο, από έναν μεμονωμένο υπολογιστή μέχρι αίθουσες συσκέψεων. Επιπρόσθετα, οι τεχνολογικές λύσεις Logitech διευκολύνουν την υβριδική εργασία, καθώς οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα και να οργανώνουν τις αίθουσες συσκέψεων μέσω του έξυπνου λογισμικού, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.

Η τεχνογνωσία της Logitech, σε συνδυασμό με τη δύναμη των συνεργατών και του δικτύου εταιρικών πελατών της Globalsat στην αγορά, θα συμβάλλουν στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις των επιχειρήσεων που μετασχηματίζονται ψηφιακά, με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, η Globalsat θα διοργανώσει κλειστή εταιρική εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων τεχνολογίας και των λύσεων της Logitech, προς τους συνεργάτες της και τους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα, αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία και σκοπό έχει να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος, έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση, τη μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering. Παράλληλα, μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ &Machine learning platforms), αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

H Globalsat πρόσφατα ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune.

Comments are disabled.