Από την Blink Charging Hellas και τη Globalsat, δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο 100% των καταστημάτων της Praktiker


Η Blink Charging Hellas και η Globalsat σε συνεργασία με την Praktiker Hellas δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους οδηγούς της χώρας, να φορτίζουν εύκολα το ηλεκτροκίνητο όχημά τους σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Ελλάδα. Μέσω της συνεργασίας αυτής η Praktiker Hellas αποτελεί το 1ο δίκτυο του κλάδου της, που προσφέρει υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο 100% του δικτύου της, δηλαδή και στα 16 καταστήματά της πανελλαδικά.

Η  Βlink Charging Hellas, η Globalsat και η Praktiker Hellas, κορυφαίες εταιρείες στους κλάδους της ηλεκτροκίνησης, της διανομής προϊόντων τεχνολογίας-οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου και του Home Improvement & DIY, αντίστοιχα, εξασφαλίζουν μέσω της συνεργασίας τους την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Όλα τα σημεία διαθέτουν από 2 έως και 4 θέσεις φόρτισης της Blink Charging Hellas, με φορτιστές τελευταίας τεχνολογίας, δημόσιας χρήσης, καθώς παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση προς όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της Praktiker, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Η Blink Charging Hellas έχει αναλάβει εξολοκλήρου το έργο, πραγματοποιώντας την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support των σταθμών φόρτισης. Παράλληλα, η Globalsat έχει εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas.

H εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης blink στο δίκτυο καταστημάτων της Praktiker Hellas, έχει ήδη ολοκληρωθεί και η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δέσμευση της εταιρείας να αποτελεί πρωτοπόρο στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα, δημιουργώντας προϊόντα και λύσεις για να μπορεί κάθε καταναλωτής να συμβάλλει θετικά στη βελτίωση του κλίματος και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δήλωση Blink Charging Hellas:

Η κυρία Πρέκα Λίνα, υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου της Blink Charging Hellas δήλωσε: «Είναι πλέον κοινή διαπίστωση, ότι η ηλεκτροκίνηση αποτελεί ένα από τα βασικά οχήματα για την επίτευξη των στόχων μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής. Η Blink, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, υλοποιεί με ταχύτατους ρυθμούς την ανάπτυξη ενός πολυάριθμου και αποτελεσματικού δικτύου φορτιστών σε όλη την επικράτεια, με στόχο την προώθηση της ηλεκτροκίνησης αλλά και την επίτευξη της μέγιστης ικανοποίησης του πελάτη. Ως εκ τούτου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της επιτυχημένης εγκατάστασης φορτιστών σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της PRAKTIKER. Δημιουργώντας από κοινού λύσεις πιο φιλικές και πιο «πράσινες»  προς το περιβάλλον, καθιστούμε προσβάσιμη και εύκολη την παροχή υπηρεσιών φόρτισης, καθαρές μετακινήσεις και μεταφορές και την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες της PRAKTIKER.  Κάθε έργο που ολοκληρώνεται μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του οράματος μας για ένα κόσμο καλύτερο, τον κόσμο της Blink!»

Δήλωση Globalsat:

Ο κος Κώστας Αγραφιώτης, Γενικός Διευθυντής της Globalsat δήλωσε σχετικά:

«Tα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εδώ, δεκάδες μοντέλα διατίθενται στην ελληνική αγορά, τα περισσότερα επιδοτούνται κιόλας από το κράτος. Οι ιδιωτικές εταιρείες και οι Δήμοι ανά την Ελλάδα εγκαθιστούν χιλιάδες σημεία φόρτισης. Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά αυτή και να ενισχύσουμε το δίκτυο της Blink Charging Hellas, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα ενισχύοντας ενεργά την αγορά της ηλεκτροκίνησης. Η συνεργασία μας με την Praktiker Hellas, που πρωτοστατεί σε καινοτόμες πρωτοβουλίες με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, σηματοδότησε  τη δυναμική είσοδό μας στην αγορά και μας συνέδεσε με το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY. Το επίτευγμα της τοποθέτησης υποδομής φόρτισης και στα 16 καταστήματα του δικτύου της μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση και φυσικά θα συνεχίσουμε δυναμικά.»

Για περισσότερες πληροφορίες:

Blink Charging Hellas | Σία Δαρμάρου

Communication and Operations Manager

+30 210 7232862

supportsdarmarou@blinkcharging.gr

www.blinkcharging.gr

 

Globalsat | Γιώτα Χαραλαμπάκη

Head of Marketing

+30 210 66 64 000 (ext. 131)

giota.charalampaki@globalsat.gr

www.globalsat.gr

Λίγα λόγια για την Blink Charging Hellas:

Η Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) είναι από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Το Μάιο του 2019, η Blink, ανακοινώνει την είσοδο της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα ιδρύοντας την Blink Charging Hellas, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης. Πρωταρχικό της στόχος, η βέλτιστη εξυπηρέτηση των οδηγών και συνεργατών της. Έχει ήδη τοποθετήσει πάνω από 300 σημεία φόρτισης, καλύπτοντας το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο και συνεχίζει να αναπτύσσεται με βασικό γνώμονα, ο οδηγός να μπορεί να φορτίσει απροβλημάτιστα, χωρίς να παρεκκλίνει από τις καθημερινές του συνήθειες. Ο οδηγός φορτίζει εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό του όχημα βοηθώντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Λίγα λόγια για τη Globalsat:

Η Globalsat είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. H εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της. Επιπλέον, η Globalsat παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Comments are disabled.