Ασύρματες σκούπες Sencor Stick: Μία σύγχρονη λύση για τη γρήγορη και εύκολη καθαριότητα του σπιτιού


Η Sencor απλοποιεί τη διαδικασία του σκουπίσματος στο εσωτερικό του σπιτιού με τις όρθιες και ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες.

Η Sencor προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στην καθαριότητα των εσωτερικών χώρων με τεχνολογία που συνδυάζει το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα σε μία κίνηση, ενώ ταυτόχρονα απλουστεύει τις διαδικασίες καθώς οι σκούπες SVC 0725BK και SVC 0625AT-EUE3 είναι επαναφορτιζόμενες και λειτουργούν χωρίς καλώδιο για ελευθερία κινήσεων.

Ηλεκτρικές σκούπες stick 4 σε 1 από τη Sencor.

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες Stick Sencor, δίνουν μεγάλη ευκολία στη χρήση χάρη στην αποσπώμενη μονάδα χειρός, προσφέροντας αποτελεσματική καθαριότητα με τη χρήση μίας συσκευής για σκούπισμα και για σφουγγάρισμα.

Η σκούπα stick 4 σε 1 SVC 0725BK ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη στην καθαριότητα, με την εξελιγμένη τεχνολογία του ψηφιακού μοτέρ BLDC 400 watt, που εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα και κάνει ακόμα καλύτερη την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι.

Η καινοτομία Sencor συνεχίζεται με τον εξελιγμένο σχεδιασμό της σκούπας stick 4 σε 1. Με στόχο την ευχέρεια χρήσης η σκούπα Stick είναι ελαφριά, αθόρυβη και εύκολη στον έλεγχο με εργονομική λαβή, ενώ κατά τον σχεδιασμό της έχει προβλεφθεί ο εξονυχιστικός καθαρισμός όλων των δύσκολων επιφανειών και δαπέδων. Συγκεκριμένα, η λειτουργία σφουγγαρίσματος είναι σχεδιασμένη ειδικά, με σκοπό τον τέλειο καθαρισμό των σκληρών δαπέδων.

Μοναδικά αξεσουάρ της Ασύρματης Όρθιας Σκούπαςα Sencor.

Η αποσπώμενη μονάδα της συσκευής μετατρέπεται σε ευκολόχρηστο σκουπάκι χειρός και σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ επιτρέπει την άμεση αφαίρεση της σκόνης από τα έπιπλα, το πάτωμα, ακόμα και το αυτοκίνητο.

Η μηχανοκίνητη βούρτσα ισχύος «Cat&Dog Mini» σε συνδυασμό με την αποσπώμενη μονάδα χειρός, μετατρέπει τη σκούπα σε ειδική συσκευή για τον εύκολο καθαρισμό των επιφανειών από τρίχες κατοικίδιων. Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο στόμιο με φωτισμό LED επιτρέπει τον καθαρισμό ακόμα και των πιο σκοτεινών σημείων μέσα στο σπίτι.

Το σύστημα κυκλωνικού φιλτραρίσματος HEPA, προσφέρει εξαιρετική ικανότητα ελιγμών, με περιστρεφόμενη βούρτσα αυτόνομου μοτέρ, η οποία φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες αλλά και συγκεκριμένα λειτουργεί με μοναδική επιτυχία πάνω σε χαλιά.

Η αποθήκευση της ασύρματης όρθιας σκούπας και η φόρτιση είναι κομμάτι της ευκολίας του σχεδιασμού της, χάρη στη λειτουργία αυτόματης στήριξης, σε όρθια θέση, για προσωρινή τοποθέτηση και την επίσης όρθια βάση φόρτισης, για εύκολη αποθήκευση μέσα στο σπίτι.

Σχετικά με τα προϊόντα Sencor στην Ελλλάδα.

Στην Ελλάδα, τις ηλεκτρικές συσκευές Sencor διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές σε ολόκληρη την προϊόντική γκάμα της εταιρείας.

Λίγα λόγια για τον όμιλο Globalsat-Teleunicom.

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα..

Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

Comments are disabled.