Διάκριση για την Globalsat – Teleunicom, στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας


Διάκριση για την Globalsat – Teleunicom, στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, για την αύξηση του κύκλου εργασιών της και των κερδών προ φόρων

Αύξηση του κύκλου εργασιών μεγαλύτερη του 30% το 2020 και 15% το 2021 για τον Όμιλο

Σημαντική διάκριση έλαβε η Globalsat – Teleunicom στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022, τα οποία διοργανώθηκαν για 7η φορά φέτος, τιμώντας τα success stories της Ελληνικής οικονομίας.

Η Globalsat – Teleunicom βραβεύθηκε στην κατηγορία Greek Business Champions, η οποία ενσωματώνει τις επιχειρήσεις που κατέγραψαν κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 10 εκατ. ευρώ ενώ ταυτόχρονα πέτυχαν, στο πλαίσιο του ίδιου οικονομικού έτους, αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Η Globalsat – Teleunicom, το έτος αναφοράς των βραβείων (2020), πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 31.79% και 80.23% αύξηση σε κέρδη προ φόρων, πιστοποιώντας τη συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας, η οποία αποτυπώνεται και στα οικονομικά αποτελέσματα του 2021, όπου κατέγραψε κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 91 εκατομμύρια ευρώ (αύξηση 15% σε σχέση με το 2020) και περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη προ φόρων (αύξηση 257,6% σε σχέση με το 2020).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για το βραβείο αυτό, καθώς έρχεται ως επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας ανάπτυξης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στην αγορά που δραστηριοποιούμαστε και να προσφέρουμε λύσεις που οδηγούν τους συνεργάτες μας να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.», σημείωσε στο πλαίσιο της παραλαβής του βραβείου ο κος Κώστας Αγραφιώτης, Γενικός Διευθυντής της Globalsat-Teleunicom.

Στόχος και στρατηγικό πλάνο του ομίλου, είναι η περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων του σε νέες αγορές, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Blink στην Ελλάδα, ως επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος, ενώ δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα.

Λίγα λόγια για τον όμιλο Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globasat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

Μάθετε περισσότερα:

globalsat-teleunicom.com

facebook.com/globalsat.teleunicom

linkedin.com/company/globalsat-teleunicom-group-companies/about/

instagram.com/globalsat_teleunicom_group

https://www.youtube.com/channel/UCHxtAUbWU7aTexNb8k7S–A

Comments are disabled.