Δημιουργία νέων γραφείων της Globalsat στη Ρουμανία με στόχο την επέκτασή της σε νέες αγορές


 

Συμφωνία της Globalsat με τη Vodafone Ρουμανίας για την διαχείριση, ανάπτυξη και διανομή των προϊοντικών κατηγοριών Accessories & Gadgets στα 450 καταστήματα στο σύνολο της χώρας.

Η Globalsat μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς και ηγετικός όμιλος στην διανομή και διαχείριση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, επιλέχθηκε από τη Vodafone Ρουμανίας, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν κορυφαίες εταιρείες από διάφορες χώρες, ως βασικός της συνεργάτης για την αγορά της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, η Globalsat αναλαμβάνει για λογαριασμό της Vodafone Ρουμανίας, τη διαχείριση και ανάπτυξη των προϊοντικών κατηγοριών Accessories & Gadgets, καθώς και όλα τα βήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας των συγκεκριμένων προϊοντικών κατηγοριών, για την εξυπηρέτηση περισσοτέρων από 450 καταστημάτων Vodafone, στο σύνολο της χώρας, καθώς επίσης και του Vodafone e-shop αλλά και των εταιρικών πελατών της.

Η συνεργασία της Globalsat με τη Vodafone Ρουμανίας, αναπτύσσεται στη βάση της υπηρεσίας Outsourced Category Management Solutions, που εδώ και 8 χρόνια υλοποιεί η Globalsat με μεγάλη επιτυχία στη Vodafone Ελλάδας. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της Globalsat, αναλαμβάνει τη διαχείριση του προϊοντικού portfolio των κατηγοριών Accessories & Gadgets, το συντονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, την προβολή των προϊόντων στα καταστήματα, καθώς και την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου για την ανάπτυξη των προϊοντικών κατηγοριών και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων Vodafone στην αγορά της Ρουμανίας. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Vodafone επιδιώκει να βελτιώσει τη θέση των καταστημάτων της στην αγορά των Accessories & Gadgets, εξασφαλίζοντας διαθεσιμότητα προϊόντων και ανταγωνιστικές προσφορές, με απώτερο σκοπό να καταστούν τα καταστήματα Vodafone προορισμός επιλογής για τους καταναλωτές για τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Η υπηρεσία Outsourced Category Management Solutions, την οποία έχει αναπτύξει η Globalsat από το 2014, έχει κατακτήσει το βραβείο «Καινοτόμο Προϊόν-Υπηρεσία» στα Sales Excellence Awards και την εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone Hellas, η Dixon Hellas, η Cyta Hellas, η Intersport, η ΑΒ Βασιλόπουλος. H βάση επιτυχίας της υπηρεσίας, είναι στην άριστη εμπορική κατάρτιση των ομάδων της Globalsat, στις συνεργασίες της με τους περισσότερους και μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογικών προϊόντων, στη γνώση της αγοράς του retail και στην ευελιξία και αποτελεσματικότητα στη διανομή.

‘’Αποτελεί σίγουρα ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός, ότι μία ακόμα από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, μας εμπιστεύεται την ανάπτυξη και διαχείριση των προϊόντων της, σε μια μεγάλη και απαιτητική αγορά. Η ανάδειξή μας μάλιστα, ως αποκλειστικού της συνεργάτη, μέσα από μια διαγωνιστική διαδικασία που συμμετείχαν σημαντικές εταιρείες από την Ευρώπη, αποτελεί την αποτύπωση της διαρκούς ανάπτυξης και εξέλιξής μας. Η έναρξη της συνεργασίας μας με τη Vodafone Ρουμανίας, σηματοδοτεί την επέκτασή μας στην κεντρική Ευρώπη, στις χώρες της οποίας, διαβλέπουμε σημαντικές ευκαιρίες’’, σημείωσε ο κος Γιάννης Γκίκας, Chief Strategy Officer της Globalsat.

Για την υλοποίηση της συνεργασίας με τη Vodafone Ρουμανίας, η οποία ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο του 2023, η Globalsat εγκαινίασε νέα γραφεία στο Βουκουρέστι, με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών της Ρουμάνικης αγοράς.

Σχετικά με τη Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα, αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL, η Sencor και η Logitech, ενώ συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση, τη μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering.

H Globalsat ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune. Ακόμα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Μάθετε περισσότερα:

Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

 

Comments are disabled.