Επέκταση της Globalsat, με τη δημιουργία νέων γραφείων στην Κρήτη.


Επέκταση της Globalsat, με τη δημιουργία νέων γραφείων στην Κρήτη, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του δικτύου συνεργατών και των επιχειρησιακών πελατών στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.

Η Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς και ηγετικός όμιλος στην αντιπροσωπεία και διάθεση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέων γραφείων στο Ηράκλειο της Κρήτης, με στόχο την παροχή του συνόλου των προϊόντων, των υπηρεσιών και των τεχνολογικών λύσεων στην αγορά της Κρήτης, καθώς και στις αγορές των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το νέο γραφείο, εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου για άμεση και αποτελεσματικότερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών του δικτύου συνεργατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και στα νησιά του Αιγαίου και επιδιώκουν να μετασχηματιστούν ψηφιακά και ενεργειακά. Η Globalsat, μέσω της εξειδικευμένης και έμπειρης ομάδας του γραφείου στην Κρήτη, θα παρέχει υποστήριξη στους συνεργάτες και πελάτες της με το πλήρες portfolio των προϊόντων τεχνολογικού επαγγελματικού εξοπλισμού, των επαγγελματικών λύσεων ψηφιακής σήμανσης Samsung, των οικιακών συσκευών TCL και μικροσυσκευών SENCOR, καθώς και των λύσεων πράσινης ενέργειας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων, η εταιρεία θα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνει λύσεις ηλεκτροκίνησης, λύσεις smart metering IoT, καθώς και λύσεις εγκατάστασης και χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης σε επιχειρήσεις.

Το γραφείο της Globalsat ανέλαβε ο Μένανδρος Παντελλίδης, ως Περιφερειακός Δ/ντής Κρήτης και νησιών του Αιγαίου. Ο Μένανδρος Παντελλίδης διαθέτει μακρά εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος της Vodafone Ελλάδος για περισσότερα από 25 έτη, ενώ από το 2005 μέχρι και το Μάρτιο του 2021 κατείχε τη θέση του Περιφερειακού Δ/ντή Κρήτης & Νησιών Αιγαίου.

Η δημιουργία των νέων γραφείων στην Κρήτη πιστοποιεί τη συνεχή ανάπτυξη της Globalsat, η οποία σήμερα αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων για την ψηφιακή και την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων. Βρισκόμαστε στην καρδιά του ελληνικού τουρισμού, στην Κρήτη και το Αιγαίο και στοχεύουμε στο να ενισχύσουμε την αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας, αλλά και όλων των επιχειρήσεων που μεταβαίνουν σε μια νέα εποχή λειτουργίας’, σημείωσε ο Μένανδρος Παντελλίδης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, με βάση την τεχνολογία και σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση, τη μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering. Παράλληλα, μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών, με την Carrefour, καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα.

H Globalsat πρόσφατα ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune.

Comments are disabled.