Η Globalsat επεκτείνει τη συνεργασία της με την TCL, προχωρώντας σε συμφωνία διανομής των Smartphones, Tablets και Accessories στην Ελλάδα και την Κύπρο.


 

Ο Όμιλος Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με ηγετικό ρόλο στην αγορά της τεχνολογίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες και η TCL, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο, επεκτείνουν την συνεργασία τους στη διανομή τεχνολογικών προϊόντων στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας τους, τα τελευταία 2 χρόνια, στις κατηγορίες λευκών συσκευών και τηλεοράσεων, οι δύο εταιρείες διευρύνουν πλέον τη συνεργασία τους στις κατηγορίες προϊόντων smartphones,tablets και accessories τα οποία η Globalsat θα διανείμει αποκλειστικά στις δύο χώρες. Τα βραβευμένα τεχνολογικά προϊόντα της TCL προσφέρουν στους καταναλωτές τον απόλυτο συνδυασμό της τεχνολογίας αιχμής με τον ανώτερο σχεδιασμό και κερδίζουν συνεχώς σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.

Από το 2021, η TCL εξελίσσει σταθερά τη μοναδική τεχνολογία TCL NXTPAPER που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συσκευών και e-readers, με αποκορύφωμα την εφαρμογή του NXTPAPER στα smartphone TCL, το 2023. To smartphone TCL 40 NXTPAPER, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2024 για κινητές συσκευές, ενώ η εταιρία συνεχίζει να επικεντρώνεται στον εξανθρωπισμό της τεχνολογίας.

Η TCL παρουσίασε την τεχνολογία TCL NXTPAPER 3.0 στο πλαίσιο του κορυφαίου event τεχνολογίας, CES 2024, ενισχύοντας τη θέση της ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών για smartphone, tablet και συνδεδεμένες συσκευές. Η τρίτη γενιά της τεχνολογίας TCL NXTPAPER είναι βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια, ενισχύοντας την οπτική υγεία. Η τεχνολογία περιλαμβάνει Circularly Polarized Light σε μια οθόνη παρόμοια με χαρτί, ενώ υποστηρίζεται από λογισμικό φροντίδας ματιών.

Η εταιρεία προγραμματίζει την κυκλοφορία γκάμας tablet και smartphones εξοπλισμένων με την τεχνολογία NXTPAPER 3.0 στη διεθνή αγορά το 2024, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του tablet NXTPAPER 14 Pro, του tablet TAB 10 NXTPAPER 5G και των smartphone της σειράς 50.

Σχετικά με την TCL Communication

Η TCL Communication ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή smartphones, tablets και συνδεδεμένων συσκευών. Σε μια αποστολή να προσφέρει 5G για όλους, η TCL Communication βοηθά τους πελάτες της να «εμπνεύσουν το μεγαλείο» στη ζωή τους μέσω κορυφαίας τεχνολογίας και λύσεων. Η TCL Communication είναι 100% θυγατρική της TCL Electronics. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κινητές συσκευές TCL, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.tcl.com/global/en/mobile. Το Alcatel είναι εμπορικό σήμα της Nokia που χρησιμοποιείται κατόπιν άδειας από την TCL Communication.

Σχετικά με την TCL Electronics

Η TCL Electronics (1070.HK) είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο (η TCL Communication είναι 100% θυγατρική της TCL Electronics). Για περισσότερα από 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και Έρευνας και Ανάπτυξης παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό. Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές TCL, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.tcl.com/global/en.html. Το TCL είναι σήμα κατατεθέν της TCL Corporation. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Σχετικά με τον Όμιλο Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, ηγείται στην Ελληνική αγορά στον τομέα της τεχνολογίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις στο πλαίσιο του ψηφιακού και ενεργειακού μετασχηματισμού, με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Outsourced Category Management, λύσεις DaaS κλπ. Επιπλέον, η Globalsat υποστηρίζει την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε εταιρικούς πελάτες μέσω της συνεργασίας της με τη Greenvolt Next και λύσεις διαχείρισης εταιρικής βιωσιμότητας για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

H Globalsat πιστοποιήθηκε ως GREAT PLACE TO WORK για το επιτυχημένο περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα της. Ανάμεσα στις διακρίσεις της, συγκαταλέγεται και το βραβείο «Diamonds of The Greek Economy 2023» της Ναυτεμπορικής, βάσει αξιολόγησης των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας για το 2023.

Μάθετε περισσότερα:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Εταιρικό site: www.globalsat.gr

Eshop: www.globalsat.gr

Comments are disabled.