Η Globalsat στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο


H GLOBALSAT, συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 21-23 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας το νέο ιατροτεχνολογικό προϊόν S-PATCH EX.

Πρόκειται για μια νέα καινοτόμα λύση Τηλεϊατρικής, για την καταγραφή καρδιακού ρυθμού, ανίχνευση & διάγνωση αρρυθμιών, η οποία έχει αναπτυχθεί από την Wellysis, μια spin-off εταιρεία της SAMSUNG SDS και η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε 12 χώρες παγκοσμίως από πολυάριθμους Επαγγελματίες Υγείας, αναλύοντας χιλιάδες δεδομένα ηλεκτροκαρδιογραφήματος καθημερινά, προλαμβάνοντας και θεραπεύοντας ασθενείς που υποφέρουν από καρδιαγγειακά νοσήματα. Το S-PATCH EX απευθύνεται σε Ιδιώτες Καρδιολόγους, Δομές Φροντίδας Υγείας Ηλικιωμένων, Χώρους Άθλησης/Φυσικοθεραπευτήρια, καθώς και Εταιρείες που διαθέτουν Ιατρό Εργασίας.

Είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ και διαθέτει πιστοποιήσεις ISO 13485 & CE mark.

Η ιατρική τεχνολογία επαινείται για την πολυσήμαντη συνεισφορά της, ανοίγοντας νέες λεωφόρους στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το S-PATCH EX, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

T: (+30) 210 66 64 000

E: spatch@globalsat.gr

https://www.globalsat.gr/b2b-epangelmatikes-lyseis/s-patch-ex/

Λίγα λόγια για τo S-PATCH EX:

Η χρήση σύγχρονων «έξυπνων» συσκευών καταγραφής του καρδιακού ρυθμού, αποτελεί παγκόσμια τάση. Το σύστημα S-PATCH EX αποτελεί μια οικονομική, μη επεμβατική και αξιόπιστη λύση πολύωρης καταγραφής για την παρακολούθηση ασθενών με γνωστή ή και ασυμπτωματική κολπική μαρμαρυγή & άλλων τύπων αρρυθμιών. Λόγω του σχεδιασμού της συσκευής καταγραφής σε μορφή Patch χωρίς καλώδια, είναι κατάλληλο για την παρακολούθηση ασθενών με έντονη καθημερινή δραστηριότητα ή κατά την διάρκεια της άθλησης.

Comments are disabled.