Η Globalsat υποστηρίζει τους Champions for Life (Legends 2004) στο Καστελλόριζο


Ο Όμιλος Εταιρειών TeleUnicomGlobalsat υποστηρίζει την πρωτοβουλία του οργανισμού Champions for Life (Legends 2004) να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους του Καστελλόριζου.

 

Ο αστικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός «Champions for Life» βρέθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στο ακριτικό Καστελλόριζο που στέκει ακλόνητο σε όλες τις προκλήσεις, για να συναντηθεί με τα παιδιά του νησιού και τους τοπικούς φορείς και να τους μεταφέρει την αλληλεγγύη και την στήριξή του.

Ο Όμιλος Εταιρειών TeleUnicom-Globalsat υπερήφανα στήριξε την πρωτοβουλία των Legends 2004, προσφέροντας στο σχολείο της Μεγίστης, δύο συσκευές υψηλής τεχνολογίας που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών του νησιού:

  • Το τεχνολογικά προηγμένο laptop Huawei MateBook D14, που θα καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του σχολείου και θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες στις μαθητικές τους δραστηριότητες.
  • Tην συσκευή αποστείρωσης αέρα εσωτερικού χώρου «ΕLSO UV FAIR», μια εξαιρετική λύση πρόληψης της πανδημίας του COVID-19, που είναι κατασκευασμένη για να απορροφά, να απολυμαίνει, να εξουδετερώνει έως και 99,9% τα βακτήρια και να αποδίδει καθαρό αέρα σε οποιοδήποτε χώρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών TeleUnicom-Globalsat κύριος Βασίλης Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά με την ενέργεια αυτή: «Με μεγάλη μας χαρά στηρίζουμε τις ενέργειες και τις αξίες του Champions for Life, καθώς στοχεύουν στην προώθηση των αξιών του αθλητισμού, της παιδείας και της υγείας σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Είναι μάλιστα μέγιστη τιμή για τον Όμιλό μας να στηρίζει ενέργειες που αφορούν στη Μεγίστη, στο απώτατο, αλλά στρατηγικής γεωπολιτικής αξίας κομμάτι γης της Ελλάδας και της Ευρώπης και σύμβολο αέναης δύναμης και μαχητικότητας».

Οι εταιρείες TeleUnicom και Globalsat είναι κορυφαίες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Οι εταιρείες συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτουν στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών τους. Επιπλέον, η Globalsat παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Ο οργανισμός «Champions for Life» έχει δημιουργηθεί από την ομάδα των Greek Legends 2004, με σκοπό την προώθηση των αξιών του αθλητισμού, της παιδείας και της υγείας σε παιδιά και νέους ανθρώπους.

Comments are disabled.