Νέες συνεργασίες για την επέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom


Συμφωνία με την Carrefour για την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά.

O όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, προχώρησε σε συμφωνία με την Carrefour για την προοδευτική τοποθέτηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα καταστήματά της πανελλαδικά.

Η συμφωνία με την Carrefour, η οποία έρχεται σε συνέχεια με τις αντίστοιχες συμφωνίες με την Praktiker, τα Intersport, τους φούρνους Απολλώνιο και τα γυμναστήρια Alter Life, προβλέπει την άμεση εγκατάσταση ταχυφορτιστών σε υπάρχοντα καταστήματα και την πρόβλεψη δημιουργίας σταθμών φόρτισης στο υπό ανάπτυξη δίκτυο καταστημάτων.

Η ανάπτυξη των σημείων φόρτισης της Blink, τα οποία ξεπερνούν τα 400 πανελλαδικά καθιστώντας το δίκτυό της το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, στοχεύει στον διπλασιασμό των σταθμών φόρτισης μέχρι το τέλος του 2023 και υλοποιείται σε τέσσερις κατευθύνσεις: δημιουργία σταθμών σε δίκτυα καταστημάτων, όπως της Praktiker, των Intersport και της Carrefour, δημιουργία σταθμών σε ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και αναψυχής όπως το St. George Lycabettus Hotel Athens και η αλυσίδα Απολλώνιο, εγκατάσταση ταχυφορτιστών στα εθνικά οδικά δίκτυα και τέλος δημιουργία σταθμών στις εγκαταστάσεις μεγάλων εταιρειών, έτσι ώστε να εξυπηρετείται το προσωπικό τους, δεδομένης μάλιστα της στροφής των επιχειρήσεων στην παροχή ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων στο στελεχιακό τους δυναμικό.

H Blink διαθέτει τους πλέον σύγχρονους ταχυφορτιστές και μέσα από την εφαρμογή Blink Mobile, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς, να εντοπίσουν και να ενσωματώσουν στον χάρτη της διαδρομής τους, τα επιλεγμένα σημεία φόρτισης, να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα του σταθμού φόρτισης καθώς και να πληρώνουν το κόστος της φόρτισης, με τον τρόπο πληρωμής μάλιστα να είναι ίδιος για όλους τους σταθμούς φόρτισης Blink, παρέχοντας στους οδηγούς τη μέγιστη ευκολία στις μετακινήσεις ή στο ταξίδι τους.

Σχετικά με την Blink Charging.

Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Το Μάιο του 2019, η Blink ανακοινώνει της είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για φόρτιση.

Η Blink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, με βασικό μέλημα την απροβλημάτιστη φόρτιση, η οποία πραγματοποιείται καθώς ο οδηγός απολαμβάνει το καθημερινό του πρόγραμμα, χωρίς να παρεκκλίνει από αυτό. Διαθέτει περισσότερα από 13 έτη εμπειρίας, 30.000 σταθμούς φόρτισης παγκοσμίως και 250.000 μέλη.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών GlobalsatTeleunicom

Η Globalsat, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, αναπτύσσει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει στο άνοιγμα της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιμότητα σημείων επαναφόρτισης, όπου και όποτε τα χρειάζονται. Ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς, στην αντιπροσωπεία, διανομή και διάθεση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Comments are disabled.