Συνεργασία της Promobot με την Globalsat


Η Globalsat επεκτείνει περαιτέρω τη δραστηριότητά της σε B2B επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις, διαθέτοντας αποκλειστικά στην ελληνική αγορά το προϊόν θερμομέτρησης Thermocontrol, της εταιρείας Promobot.

Η Globalsat συνεχίζει απρόσκοπτα την αέναη προσπάθεια να δημιουργεί νέα δεδομένα. Παρακολουθεί στενά τις ανάγκες της αγοράς και προσφέρει λύσεις που υποστηρίζουν τους συνεργάτες της και την αγορά και στις νέες αυτές έκτακτες συνθήκες. Υπό το πρίσμα αυτό προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Promobot και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τον σταθμό ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος Thermocontrol.

Ο αυτόνομος σταθμός ελέγχου μέτρησης θερμοκρασίας σώματος Thermocontrol είναι η πιο σύγχρονη επιλογή στην θερμομέτρηση, καθώς επιτρέπει σε οργανισμούς, εταιρείες, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες να μετρούν τη θερμοκρασία των επισκεπτών, υπαλλήλων, πελατών τους ανέπαφα, γρήγορα και εύκολα χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή κάποιου υπαλλήλου στη διαδικασία, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο αυτόνομος σταθμός Thermocontrol παρέχει ανέπαφες μετρήσεις θερμοκρασίας με ακρίβεια 0,2°C σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και μπορεί να μετρήσει έως και 600 άτομα ανά ώρα. Ο χρήστης δεν απαιτείται να αγγίξει τη συσκευή κατά τη μέτρηση και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην ενσωματωμένη στη συσκευή οθόνη. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και η διαδικασία απαιτεί απλά τη σύνδεση της συσκευής στο διαδίκτυο.

Ο σταθμός Thermocontrol παρέχει πολλαπλές λειτουργίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται, η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, ηλικίας και φύλου, η διατήρηση αρχείου έως 1.000 άτομα, η πραγματοποίηση video-κλήσεων, η σύνδεση με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, καθώς και η υποστήριξη φωνητικών οδηγιών για την εισαγωγή ονόματος και την πλοήγηση. Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή μπορείτε να δείτε και στα ακόλουθα links:

https://www.globalsat.gr/promobot-thermocontrol/

https://www.youtube.com/embed/IzxZWePkG6U?vq=hd1080&autoplay=1&rel=0

Ο Γενικός Δ/ντής της Globalsat, κύριος Κώστας Αγραφιώτης επισημαίνει για τη νέα συνεργασία: ”Από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλός μας με αίσθημα ευθύνης έλαβε όλα τα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη και προστασία των υπαλλήλων μας και των συνεργατών μας. Η κατανόηση των αναγκών των πελατών και των συνεργατών μας σε αυτή τη νέα παγκόσμια πρόκληση ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας. Μέσω της συνεργασίας μας με την Promobot προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη και σύγχρονη λύση στη θερμομέτρηση. Μέσω του σταθμού Thermocontrol χώροι, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες που δέχονται πολλούς επισκέπτες, μπορούν να έχουν άμεσο και πολύ γρήγορο έλεγχο της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται στους χώρους τους, στο πλαίσιο προστασίας της υγείας.”

Λίγα λόγια για την Promobot:

Η Promobot είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ρομποτικών υπηρεσιών στη Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται στους τομείς της ρομποτικής, της ηλεκτρονικής, της τεχνητής νοημοσύνης και των νευρωνικών δικτύων, της αυτόνομης πλοήγησης, της αναγνώρισης ομιλίας, της ανάπτυξης τεχνητού δέρματος και μυών και της αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής.

Comments are disabled.