Συνεργασία της GARMIN με την GLOBALSAT


Το δίκτυο Β2Β πελατών της GLOBALSAT ενισχύεται με προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας πλοήγησης & wearables GARMIN.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της GLOBALSAT, η εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής επώνυμων brands, προχωρώντας σε νέα συνεργασία με την DIGITAL TRACER ELECTRONICS που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου GARMIN στην Ελλάδα.

Μέσω της συμφωνίας αυτής η GLOBALSAT αναλαμβάνει την διανομή και εμπορική διαχείριση της πλήρης γκάμας τεχνολογικών προϊόντων GARMIN στις αλυσίδες Vodafone, Κωτσόβολος, Intersport, Coral. Οι παραπάνω αλυσίδες είναι στρατηγικές συνεργασίες της GLOBALSAT στο πλαίσιο της εξειδικευμένης και ολοκληρωμένης υπηρεσίας Outsourcing Services, μέσω της οποίας η εταιρεία αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις διαδικασίες σχετικά με τη διαχείριση, την ανάπτυξη και τη διανομή συγκεκριμένων προϊοντικών κατηγοριών για λογαριασμό Β2Β πελατών της.

Στόχος μέσω της νέας αυτής συνεργασίας είναι η προνομιακή τοποθέτηση των προϊόντων της GARMIN στο δίκτυο συνεργατών της GLOBALSAT καθώς και  περαιτέρω εμπορική ανάπτυξη νέων προϊοντικών κατηγοριών.

 

Λίγα λόγια για την Garmin:

Η GARMIN με περισσότερους από 14.500 συνεργάτες σε 65 γραφεία σε όλο τον κόσμο και βραβεύσεις στις λίστες του Forbes για το 2019, φέρνει την τεχνολογία των Wearables και GPS στις αγορές αυτοκινήτων, αεροπορίας, ναυτιλίας και αθλημάτων. Σκοπός της, είναι να αποτελεί μια υψηλής ποιότητας εταιρεία και να προσφέρει προϊόντα που είναι σημαντικά στην καθημερινότητα των πελατών της. Στην κατηγορία των Wearables προσφέρει μεγάλη ποικιλία με σειρές και μοντέλα όπως: Vivomove, Instinct, Vivoactive, Forerunner και Fenix. Είτε οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε απλά αναζητούν ένα τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλη μέρα, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει.

Comments are disabled.