Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο, με τις ολοκληρωμένες λύσεις της Globalsat.


Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο, με τις ολοκληρωμένες λύσεις της Globalsat.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις και οι μονάδες φιλοξενίας μετασχηματίζονται ψηφιακά, για να υποδεχτούν τον σύγχρονο επισκέπτη. Η Globalsat, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στην παροχή επαγγελματικών λύσεων τεχνολογίας, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο υπηρεσιών που απευθύνεται στο σύγχρονο ξενοδοχείο και ενισχύει την ανταγωνιστικότητά του στη σύγχρονη εποχή, αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών του και της εμπειρίας προς τους επισκέπτες του, βελτιώνει τη λειτουργικότητα των επιχειρησιακών διαδικασιών και συμβάλλει στην σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ SAMSUNG

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες στον επισκέπτη και στην ξενοδοχειακή μονάδα, αξιοποιώντας την εξελιγμένη τεχνολογία της SAMSUNG. Οι λύσεις περιλαμβάνουν ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οθόνες εσωτερικής ή εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης, επαγγελματικές οθόνες Wall και Cinema LED που εξασφαλίζουν προηγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες. Επιπρόσθετα, μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης συσκευών και περιεχόμενου με πολλαπλές λειτουργίες, οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν εύκολα, άμεσα και απομακρυσμένα να έχουν πρόσβαση στις συσκευές, να τις προγραμματίσουν, να ομαδοποιήσουν και να διαχειριστούν το περιεχόμενο, να παρακολουθήσουν στατιστικά και άλλες πολύτιμες επιχειρηματικές πληροφορίες.

ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ BLINK

Ως επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, παρέχουμε προς τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας, διαχείρισης και διασύνδεσης σταθμών φόρτισης. Με την ηλεκτροκίνηση και τα ηλεκτρικά οχήματα να γίνονται ταχύτατα αναπόσπαστο μέρος των επιλογών των επισκεπτών των σύγχρονων ξενοδοχείων, σχεδιάζουμε και προσαρμόζουμε λύσεις φόρτισης με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας και της εκάστοτε τοποθεσίας, κάνοντας πιο εύκολη τη μετάβασή τους προς τη νέα εποχή και φέρνοντας οφέλη τόσο στη βιωσιμότητα της επιχείρησης όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΙοΤ SMART METERING

Μέσα από την δύναμη του ΙοΤ και την λύση Smart Metering, δίνουμε τη δυνατότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες να παρακολουθούν συστηματικά και σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου και του νερού στις εγκαταστάσεις τους καθώς και να ελέγχουν την ποιότητα του αέρα μετρώντας τους ατμοσφαιρικούς δείκτες. Η εξειδικευμένη ομάδα της Globalsat μελετά τις ανάγκες της κάθε μονάδας, σχεδιάζει τη βέλτιστη λύση και πραγματοποιεί την εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών. Οι πληροφορίες από τους αυτόματους μετρητές συγκεντρώνονται, καταγράφονται και παρακολουθούνται μέσω της πλατφόρμας ΙοΤ της Globalsat και το ξενοδοχείο απολαμβάνει απομακρυσμένο έλεγχο των συνδέσεων, αναλυτικές αναφορές, περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και μείωση του λειτουργικού του κόστους.

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτροπαραγωγής, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έργων ιδιοκατανάλωσης. Με την παραγωγή ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών panels, τα οποία είναι εγκατεστημένα στα κτίρια ή τα οικόπεδα των τουριστικών μονάδων, το ξενοδοχείο παράγει τη δική του ενέργεια, επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στον λογαριασμό του ρεύματος και συμβάλλει ενεργά στον ενεργειακό μετασχηματισμό και στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου σε περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Comments are disabled.