Υιοθετούμε σύγχρονα εργαλεία και συστήματα
που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά μας
και προσθέτουν αξία στις υπηρεσίες μας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες e-commerce που δίνουν στους συνεργάτες μας την δυνατότητα να εισέλθουν στο σύγχρονο κόσμος του ηλεκτρονικού εμπορίου, να προσελκύσουν και να αλληλοεπιδράσουν με τους καταναλωτές τους.

  • Μελέτη και προσέγγιση του κοινού-στόχου
  • Ανάπτυξη & διαχείριση περιεχομένου ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Διαχείριση και εξυπηρέτηση παραγγελιών & πελατών
  • Διαχείριση αποθέματος και αποθήκης
  • Παρακολούθηση του ταξιδιού του πελάτη
  • Υπηρεσίες Digital Marketing
  • Συνεργασία & διασύνδεση με Market Places

Η σύγχρονη e-commerce πλατφόρμα του Ομίλου έχει τον χρήστη στο επίκεντρο, αναβαθμίζει την εμπειρία του, προωθεί αποτελεσματικά τις πωλήσεις και δημιουργεί τις προδιαγραφές για το χτίσιμο μακροπρόθεσμης σχέσης με τον πελάτη, εκμεταλλευόμενο το life value του.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στη βελτίωση της εμπειρίας των εταιρικών πελατών μας, αξιοποιώντας την τεχνολογία για την παροχή προσαρμοσμένων και αποτελεσματικών λύσεων.

ΤΟ B2B PORTAL ΜΑΣ

_

Στo νέο portal, οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 3.500 κωδικούς προϊόντων και 8 βασικές προϊοντικές κατηγορίες, μπορούν να αξιοποιήσουν τα δυναμικά εργαλεία αναζήτησης προϊόντων και πλοήγησης στις διάφορες κατηγορίες, να επωφεληθούν από την υπηρεσία απαλλαγής ΦΠΑ όπου αυτή προβλέπεται, να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους ψηφιακά, με τη δυνατότητα πληρωμής μέσω καρτών ή μέσω του συστήματος IRIS payments, καθώς και να επωφεληθούν από τα 10 ανανεωμένα features παρουσίασης προϊόντων και προσφορών.

ΤΟ ESHOP ΜΑΣ

_

Το κανάλι επικοινωνίας μας με τους τελικούς καταναλωτές είναι το eshop.globalsat.gr. Οι επισκέπτες μας μπορούν να βρουν και να παραγγείλουν τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσα από πλήθος επιλογών που εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία χρήσης, εύκολη πλοήγηση, μοντέρνο σχεδιασμό και δυναμικές λειτουργικότητες.