Νέα στρατηγική συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR με τον Όμιλο εταιρειών GLOBALSAT


 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Globalsat, που πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών η GLOBALSAT θα προσφέρει τεχνολογικές λύσεις, επαγγελματικές οθόνες, λύσεις ψηφιακής σήμανσης καθώς και λύσεις πράσινης ενέργειας για τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό του ΟΑΚΑ, με κύριο στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ποιότητας των υπηρεσιών και της συνολικής εμπειρίας των φιλάθλων, επισκεπτών και εργαζομένων του κορυφαίου αθλητικού κέντρου. Επιπρόσθετα στο νέο ανακαινισμένο VIP Lounge του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ, οι οθόνες εσωτερικής και εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης, καθώς και το άκρως εντυπωσιακό The Wall All-In-One, εξασφαλίζουν προηγμένη οπτική εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς περιορισμούς στους επισκέπτες του.

Ο κύριος Σεραφείμ Βούλγαρης, Chief of Revenues and Strategic Partnerships της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δήλωσε σχετικά:

«Πρόκειται για μια νέα στρατηγική και ουσιώδη συνεργασία με χαρακτηριστικά αυξημένης προστιθέμενης αξίας ανάμεσα σε δύο εταιρίες, ηγέτες στον τομέα τους. Η Globalsat ηγείται στην ελληνική αγορά στον τομέα της τεχνολογίας και πράσινης ενέργειας διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχημένων εμπορικών δραστηριοτήτων, ενώ μέσω των πρόσφατων συνεργασιών της έχει δεσμευθεί να υποστηρίξει τη μετάβαση προς ένα πιο πράσινο μέλλον μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας και παροχής λύσεων.

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιθυμούμε να προσφέρουμε στο φίλαθλο κοινό μας ένα πλέγμα καινοτόμων τεχνολογικά λύσεων και «πράσινων» προσεγγίσεων ενισχύοντας το fan experience. Με την Globalsat μοιραζόμαστε το ίδιο σύστημα αξιών και κοινών στόχων δεσμευόμενοι σε ένα αξιακό σύστημα εταιρικής διακυβέρνησης το οποίο ενισχύει την ποιοτική διάσταση της συνεργασίας μας. Πορευόμαστε με την υποστήριξη της Globalsat και δεσμευόμαστε για ένα σύνολο τεχνολογικών αναβαθμίσεων και πράσινων λύσεων στο “σπίτι” μας, το ΟΑΚΑ.

Ευχόμαστε η νέα αυτή συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και του Ομίλου εταιριών Globalsat να είναι δημιουργική, πολύπλευρη και επιτυχής, χαρακτηριστικά άλλωστε που η πορεία και των δύο οργανισμών πιστοποιεί έως την παρούσα. Καλό ταξίδι στην πιο πράσινη συνεργασία!»

O κύριος Γιάννης Γκίκας, Group Chief Strategy Officer του Ομίλου Globalsat σημείωσε για την νέα συνεργασία:

«Όραμά μας στην Globalsat είναι να αφήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα βελτιώνοντας τις συνθήκες καθημερινότητας για όλους μέσα από λύσεις τεχνολογίας και πράσινης ενέργειας. Στην προσπάθεια να εκπληρώσουμε το όραμά μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη! Η υποστήριξή μας στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στην απόφασή της να βελτιώσει την εμπειρία παρακολούθησης των αγώνων στο ΟΑΚΑ και να αναβαθμίσει συνολικά το μπάσκετ ήταν αυτονόητη εφόσον μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και ισχυρή θέληση για επιτυχία. Ξεκινάμε λοιπόν ένα ταξίδι στα αστέρια μέσα από την τεχνολογία, την πράσινη ενέργεια και την πράσινη ομάδα που γνωρίζει το μονοπάτι προς την κορυφή καλύτερα από όλους!»

Λίγα λόγια για τη Globalsat

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat, ηγείται στην Ελληνική αγορά στον τομέα της τεχνολογίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, στο πλαίσιο του ψηφιακού και ενεργειακού μετασχηματισμού, με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Outsourced Category Management, λύσεις DaaS κλπ.

Επιπλέον, η Globalsat υποστηρίζει την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (σε συνεργασία με τη Blink), χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε εταιρικούς πελάτες (μέσω συνεργασίας με την Greenvolt Next Greece) και λύσεις IoT Smart Metering για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα:

Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφείο Τύπου Globalsat:

W2Strategy

Κάτια Πουλογιάννη, Communication Director

Τηλ: +30 210 36 33 144

Email: katia@w2strategy.gr

Comments are disabled.