Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom ενισχύει τον γυναικείο αθλητισμό και τις πρωταγωνίστριές του, στηρίζοντας το 1o GWomen’s Sports Summit


O Όμιλος Globalsat – Teleunicom ενισχύει τον γυναικείο αθλητισμό και τις πρωταγωνίστριές του, στηρίζοντας το 1ο GWomen’s Sports Summit

 H απόλυτη εμπειρία τεχνολογικών προϊόντων, οικιακών μικροσυσκευών & τεχνολογικών αξεσουάρ της Globalsat, προσφέρει μία πιο άνετη καθημερινότητα.

Στο πλαίσιο του 1ου στη χώρα μας συνεδρίου για τον γυναικείο αθλητισμό, ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης, ο όμιλος Globalsat-Teleunicom και όλα τα brands τα οποία εκπροσωπεί ήταν εκεί με σκοπό την ενίσχυση των γυναικών στον χώρο του αθλητισμού. Στο συνέδριο GWomen Sport’s Summit 2022, αθλήτριες, μεγάλες προσωπικότητες και inspirational leaders του γυναικείου αθλητισμού από διαφορετικές γενιές, μίλησαν και μοιράστηκαν ιστορίες και εμπειρίες με στόχο να εμπνεύσουν το κοινό, αλλά και να τονώσουν τον γυναικείο αθλητισμό, για ένα καλύτερο αύριο.

Η Globalsat-Teleunicom ήταν εκεί και έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την τεχνολογική καινοτομία των brands που εκπροσωπεί, παρουσιάζοντας στο κοινό τις βραβευμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές TCL, τις μικροσυσκευές κουζίνας SENCOR και τα τεχνολογικά αξεσουάρ Riversong που αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο της καθημερινότητας όλων των γυναικών.

TCL, ένα από τα μεγαλύτερα brands ηλεκτρονικών ειδών παγκοσμίως.

Η TCL ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση διεθνώς στον τομέα των πωλήσεων και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ και 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό.

Οι τηλεοράσεις TCL χαρίζουν κορυφαία εμπειρία θέασης ταινιών HDR, αθλημάτων και παιχνιδιών, χάρη στην ποιότητα ήχου Dolby Atmos και το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα ONKYO. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν βραβευτεί ως καλύτερο προϊόν με το βραβείο κύρους EISA 2022-23. Αντίστοιχα, οι σειρές πλυντηρίων F και P Series TCL, δημιουργούν νέα δεδομένα στην καθαριότητα και τη φροντίδα των ρούχων, με απεριόριστες επιλογές στην πλύση και πρωτοποριακές τεχνολογίες που προστατεύουν και ταυτόχρονα καθαρίζουν σε βάθος τα ρούχα. Τα ψυγεία TCL προωθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η τεχνολογία Total No Frost, φροντίζει έτσι ώστε η θερμοκρασία να είναι ομοιόμορφη στο ψυγείο και η κατάψυξη να μην παγώνει, επιτυγχάνοντας βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και ευκολία χρήσης.

Τα προϊόντα του ομίλου Globalsat-Teleunicom είναι διαθέσιμα μέσω του e-shop του, ενώ ταυτόχρονα τα διανέμει στην αγορά, σε όλες τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Τα brands που εκπροσωπεί ο όμιλος, εστιάζουν στην υψηλή τεχνολογία, ώστε η καθημερινή ζωή μέσα στο σπίτι να γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη, υιοθετώντας παράλληλα την βιώσιμη κατανάλωση ενέργειας.

Η εμπειρία Sencor για μία ευκολότερη καθημερινότητα και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Sencor παρέχει προϊόντα σε πάνω από 55 χώρες παγκοσμίως και επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα της, αφού σήμερα διαθέτει πάνω από 1.000 κωδικούς σε περισσότερες από 6 κατηγορίες προϊόντων, μεταξύ των οποίων είναι οι μικροσυσκευές κουζίνας, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, προϊόντα ψύξης και θέρμανσης.

Στο χώρο του GWomen Sport’s Summit 2022, η παρουσίαση Sencor ήταν μοναδική και ιδιαίτερη, καθώς η ομάδα της Sencor ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με διαφορετικές εκπλήξεις. Παρουσιάζοντας τα προϊόντα τα οποία χαρίζουν ένα υγιεινό lifestyle, o Fitness Expert Δημήτρης Κουλούρης ήταν εκεί, μιλώντας για θέματα που αφορούν την υγεία, τη γυμναστική και τη διατροφή, ενώ ταυτόχρονα ο Chef της Sencor – Globalsat ετοίμαζε γευστικά και υγιεινά smoothies για όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Super Vacuum Blander SBU 7878BK της Sencor. Μία καινοτόμος συσκευή η οποία ετοιμάζει χυμούς, σούπες, ζύμη, θρυμματίζει ακόμα και πάγο, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης των ροφημάτων, χάρη στη τεχνολογία κενού αέρος, η οποία μειώνει την οξείδωση και συγκρατεί τις βιταμίνες, διατηρώντας το μείγμα φρέσκο για έως και 24 ώρες μετά την ανάμειξη. Το μοναδικό air-fryer – φριτέζα αέρος – SFR 5400WH της Sencor ήταν επίσης μέρος της παρουσίασης. Πρόκειται για την συσκευή η οποία επιτρέπει τη μαγειρική με ελάχιστο έως καθόλου λάδι, μετατρέποντας τα αγαπημένα όλων τηγανιτά πιάτα σε μία εύκολη, νόστιμη και ταυτόχρονα υγιεινή εμπειρία.

H Sencor είναι ένα brand το οποίο πρωτοπορεί συνεχώς με επέκταση σε νέες κατηγορίες και παραγωγή νέων προϊόντων που εστιάζουν στον μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία, ενώ προσφέρει μεγάλη γκάμα χρωμάτων, προκειμένου οι οικιακές συσκευές να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τα είδη διακόσμησης κάθε κουζίνας.

Riversong, ένα παγκόσμιο τεχνολογικό brand έξυπνων αξεσουάρ.

H τεχνολογία Riversong απευθύνεται στον έξυπνο καταναλωτή προσφέροντάς του προϊόντα τα οποία είναι εύκολα στην καθημερινή χρήση, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν μία εξελιγμένη τεχνολογική εμπειρία. Ασύρματα ακουστικά, smartwatches και powerbank, ανάμεσα στα προϊόντα Riversong, τα οποία εκτός από την Ελλάδα έχουν παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες ανά τον κόσμο.

 

Λίγα λόγια για τον όμιλο Globalsat – Teleunicom.

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

 

Μάθετε περισσότερα:

#globalsat-teleunicom

Globalsat-Teleunicom Group Companies Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Comments are disabled.