Συνεργασία της Blink με την Globalsat


Η GLOBALSAT επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και εισέρχεται στην ανερχόμενη αγορά της ηλεκτροκίνησης.

Η Globalsat αναζητώντας συνεχώς νέες λύσεις σε Β2Β προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, εισέρχεται στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της και να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις.

Για την παροχή λύσεων ηλεκτροκίνησης προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Blink Europe, την εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Το 2020 εκτιμάται ότι θα αποτελέσει ένα έτος ορόσημο για την ηλεκτροκίνηση. Με τα αυστηρότερα όρια εκπομπών ρύπων που έχουν θεσπιστεί, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων επενδύουν δυναμικά σε αμιγώς ηλεκτρικά ή υβριδικά επαναφορτιζόμενα οχήματα, με τα διαθέσιμα μοντέλα στην Ευρώπη να αγγίζουν τα 175 εντός του 2020, ενώ αναμένεται να υπερβαίνουν τα 330 το 2025 (Πηγή IHS Markit). Οι αναλυτές εκτιμούν ότι τουλάχιστον 20 νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας το τρέχον έτος. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν μια σαφή απάντηση στις οικολογικές ανησυχίες των πολιτών αλλά και στην ανάγκη για ευέλικτη μετακίνηση με περιορισμένο κόστος χρήσης.

Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ενώ παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφόρμα η οποία λειτουργεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται το δίκτυο σταθμών φόρτισης Blink και ενημερώνεται με όλα τα σχετικά δεδομένα. Στην Ευρώπη δραστηριοποιείται μέσω της Blink Charging Europe, μια  κοινοπραξία μεταξύ του Ελληνικού Ενεργειακού Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG), και της Αμερικανικής BLINK CHARGING Co. Με αφετηρία την Ελλάδα, η Blink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Globalsat συμβάλλει στην ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, μέσω του εξειδικευμένου τμήματος εταιρικών πελατών της. Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει στο άνοιγμα της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιμότητα σημείων επαναφόρτισης όπου και όποτε τα χρειάζονται.

Λίγα λόγια για την Blink:

Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες διάθεσης προϊόντων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική. Παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές. Τον περασμένο Μάϊο, η Blink ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα (Blink Charging Hellas) εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές ακριβώς τη στιγμή που εξαπλώνεται ταχύτατα η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για φόρτιση.

Comments are disabled.