Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Αττική


Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Αττική.

Η Globalsat ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, οδήγησε σε συνεργασία τη Blink με την Praktiker, έχοντας σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση σταθμών Φόρτισης blink σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Αττική.

Η συνεργασία της Praktiker με την Globalsat για την τοποθέτηση των σταθμών φόρτισης στα καταστήματα του Δικτύου της υποδηλώνει την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας, καθώς και την επικέντρωσή της στην καινοτομία και την εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών της, εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας. Ενέργειες σαν αυτές της Praktiker στηρίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία και τον εκσυγχρονισμό της χώρας, ώστε η ηλεκτροκίνηση να γίνει η καθημερινότητα στο παρόν.

Οι σταθμοί φόρτισης Blink Mode 3 AC 2×22 τοποθετήθηκαν και λειτουργούν στα παρακάτω σημεία: Praktiker Παλλήνης, Praktiker Ελληνικό, Praktiker Μάνδρας, Praktiker Μεταμόρφωσης, Praktiker Αγίας Βαρβάρας. Στο κατάστημα Praktiker στον Ταύρο έχουν μάλιστα τοποθετηθεί δυο διπλοί σταθμοί φόρτισης, με στόχο να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών του καταστήματος και της ευρύτερης περιοχής.

Η Globalsat έχει εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της και να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την Blink Charging Hellas, την εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.
Το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει ήδη σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη. Καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αστικών, όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων ηλεκτροκίνησης και διαρκώς πυκνώνει και αναπτύσσεται. Στον παρακάτω σύνδεσμο φαίνεται το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα:

https://blinkcharging.gr/evodigos/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-blink/

Ο κος Κώστας Αγραφιώτης, Γενικός Διευθυντής της Globalsat δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Praktiker, καθώς πρωτοστατεί σε καινοτόμες πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Tα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εδώ, δεκάδες μοντέλα διατίθενται στην ελληνική αγορά, τα περισσότερα επιδοτούνται κιόλας από το κράτος. Tο επόμενο χρονικό διάστημα οι ιδιωτικές εταιρείες και οι Δήμοι ανά την Ελλάδα θα εγκαταστήσουν χιλιάδες σημεία φόρτισης. Στόχος μας να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά αυτή και να ενισχύσουμε το δίκτυο της Blink Charging Hellas, ενισχύοντας ενεργά την αγορά της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.»

Λιγα λόγια για τη Globalsat:

Η Globalsat είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. H εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της. Επιπλέον, η GLOBALSAT παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Globalsat A.E.

Γιώτα Χαραλαμπάκη
Head of Marketing
+30 6937037356, 210 66 64 000 (ext. 131)

Λίγα λόγια για τα Praktiker Hellas:
Η Praktiker Hellas, μετρώντας 29 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., ένα δυναμικό e-shop και δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει ετησίως σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Παράλληλα, αποτελεί one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Praktiker Hellas A.E.
Ευαγγελία Μπεκιράκη
Public Relations & Corporate Social Responsibility Executive
+ 30 210.34.93.352 – M. + 30 6951.69.79.75
Λίγα λόγια για τη Blink:

Η Blink (Nasdaq: BLNK, BLNKW) είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διαθέτουν και λειτουργούν δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες πόλεις. Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς και τη διάθεση, λειτουργία και διαχείρισή τους μέσω συμφωνιών μακροχρόνιας μίσθωσης. Στην Ευρώπη δραστηριοποιείται μέσω της Blink Charging Europe που είναι μια κοινοπραξία μεταξύ των EUNICE ENERGY GROUP (EEG), κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και της BLINK CHARGING Co.

Blink Charging Hellas

Σία Δαρμάρου
Communication and Operations Manager
+30 210 7232862

Comments are disabled.