Το Super Vacuum Blender της SENCOR διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά σε φρούτα και λαχανικά έως και 24 ώρες


Το Super Vacuum Blender της Sencor έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευελιξία μέσα σε μία γρήγορη καθημερινότητα, ευνοώντας όλους όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Απογειώνοντας τη γεύση όλων των συνταγών, διατηρεί φρέσκα τα υλικά και τη γεύση τους καθώς μειώνει το ποσοστό οξείδωσης των συστατικών τους. Με αυτό τον τρόπο, οι χυμοί και τα smoothies διατηρούν τις θρεπτικές τους ιδιότητες για περισσότερο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας ουσιαστική διαφορά στο τελικό διατροφικό αποτέλεσμα.

H τεχνολογία Vacuum σε κενό αέρος.

Το Sencor Super Vacuum Blender πολτοποιεί φρούτα, λαχανικά και άλλα συστατικά, δίνοντας μία απαλή και μεταξένια υφή στην παρασκευή σάλτσας, πουρέ, βελουτέ σούπας, παγωτού κ.α., ενώ απογειώνει τη γεύση σε συνταγές χυμού και smoothies. Λειτουργεί ακριβώς όπως ένα κλασσικό blender με μία βασική διαφορά: η τεχνολογία κενού αέρος, μειώνει την οξείδωση και συγκρατεί τις βιταμίνες, διατηρώντας τα smoothies φρέσκα έως και 24 ώρες μετά την ανάμειξη και με περισσότερο ενισχυμένη γεύση. Μπορεί κανείς να αναμείξει σε κενό αέρος, να αποθηκεύσει το ρόφημα στο ψυγείο και να το απολαύσει φρέσκο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το οξυγόνο είναι απαραίτητο για τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων, τα οποία συντελούν στην αποσύνθεση του φαγητού και καθώς εξαφανίζεται μέσα από το δοχείο, η ανάμειξη και η αποθήκευση γίνεται σε κενό αέρος. Με αυτό τον τρόπο, φρούτα και λαχανικά διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά έως και 24 ώρες. Το κενό αέρος επίσης διατηρεί υψηλό το ποσοστό βιταμινών στα τρόφιμα, καθώς η πολτοποίηση γίνεται χωρίς οξυγόνο, ελαχιστοποιώντας τη διαδικασία οξείδωσης.

Υγιεινές συνταγές με περισσότερη γεύση και φυσικό χρώμα.

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στο αποτέλεσμα των συνταγών είναι το πλούσιο χρώμα τους, συγκριτικά με την κλασσική διαδικασία πολτοποίησης. Τα smoothie δεν έχουν πλέον τη συνηθισμένη στρώση φυσαλίδων στην επιφάνεια, ενώ το ρόφημα παραμένει φρέσκο περισσότερο. Η έντονη γεύση είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της μοναδικής τεχνολογίας Vacuum, προσθέτοντας επιπλέον νοστιμάδα σε αγαπημένες συνταγές. Το φαγητό επίσης μπορεί να κρατηθεί στα ειδικά δοχεία μέσα στο ψυγείο για μερικές ημέρες, με λιγότερη απώλεια βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά blender.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Super Vacuum Blender Sencor.

To Super Vacuum Blender της Sencor ανήκει στην γκάμα προϊόντων της μεταλλικής σειράς Sencor, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους σχεδίαση και τη μοντέρνα χρωματική τους παλέτα. Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, η συσκευή συνοδεύεται από 2 ειδικά κατασκευασμένα δοχεία, τα οποία λειτουργούν σαν παγούρια μεταφοράς, για να μπορεί κάποιος να μεταφέρει παντού τον υγιεινό χυμό του, απολαμβάνοντάς τον οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, χωρίς το άγχος ότι θα χαλάσει γρήγορα. Το υλικό κατασκευής του δεν περιέχει BPA, ενώ περιέχει επίσης το υλικό TRITAN το οποίο το κάνει κυριολεκτικά άθραυστο και ανεκτικό σε οποιαδήποτε πτώση. Επιπλέον, η ανώτερή του απόδοση οφείλεται στο μοτέρ υψηλών επιδόσεων 1.500 Watt, ενώ η επίστρωση τιτανίου για αποφυγή απώλειας ενζύμων και βιταμινών ενισχύει περαιτέρω τη μείωση οξείδωσης θρεπτικών στοιχείων. Τέλος, το Sencor Super Vacuum Blender διαθέτει 7 προγράμματα για τέλεια αποτελέσματα ανάμειξης: Smoothie, Nutri blend, Smoothie Extra, σούπα βελουτέ, θρυμματισμός πάγου, αλεύρι & ξηρούς καρπούς και λειτουργία Pulse.

Σχετικά με τα προϊόντα Sencor στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, τις ηλεκτρικές συσκευές Sencor διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές σε ολόκληρη την προϊoντική γκάμα της εταιρείας.

Ο όμιλος Globalsat – Teleunicom.

Ο Όμιλος εταιρειών Globasat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

Comments are disabled.