Βελτιστοποιημένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης για κάθε επιχειρηματική ανάγκη

Η Samsung, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των καταναλωτών,

δημιουργεί επαγγελματικές οθόνες ψηφιακής σήμανσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με κορυφαία τεχνολογία αιχμής, που παρέχουν ελκυστικό περιεχόμενο και προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Πλεονεκτήματα ψηφιακής σήμανσης και διαδραστικών πινάκων

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η ψηφιακή σήμανση επιτρέπει την εμφάνιση δυναμικού περιεχομένου που μπορεί εύκολα να ενημερωθεί και να προσαρμοστεί σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβάλλουν προσφορές, διαφημίσεις, ειδήσεις και άλλες σχετικές πληροφορίες γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΜΕΙΩΣΗ
ΚΟΣΤΟΥΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

Ενώ το αρχικό κόστος εγκατάστασης μπορεί να είναι υψηλότερο σε σύγκριση με την παραδοσιακή σήμανση, η ψηφιακή σήμανση τελικά αποδεικνύεται οικονομικά αποδοτική μακροπρόθεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί εξαλείφει την ανάγκη για εκτύπωση και διανομή στατικών υλικών, μειώνοντας τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η δυναμική φύση της ψηφιακής σήμανσης τείνει να προσελκύει την προσοχή των περαστικών πιο αποτελεσματικά από τη στατική σήμανση. Οι κινούμενες εικόνες, τα βίντεο και τα διαδραστικά στοιχεία μπορούν να προσελκύσουν τους θεατές και να μεταφέρουν μηνύματα πιο αποτελεσματικά.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η διαχείριση των δικτύων ψηφιακής σήμανσης μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως, επιτρέποντας τον κεντρικό έλεγχο του προγραμματισμού, της διανομής και της αναπαραγωγής περιεχομένου σε πολλαπλές οθόνες και τοποθεσίες. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα επωφελής για επιχειρήσεις με πολλά υποκαταστήματα ή τοποθεσίες.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ
ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Τα συστήματα ψηφιακής σήμανσης επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να παραδίδουν στοχευμένα μηνύματα σε συγκεκριμένο κοινό ή δημογραφικά στοιχεία με βάση παράγοντες όπως η τοποθεσία, η ώρα της ημέρας ή τα δημογραφικά στοιχεία πελατών. Αυτή η δυνατότητα ενισχύει τη συνάφεια και την αποτελεσματικότητα του εμφανιζόμενου περιεχομένου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
ΧΡΟΝΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Με την ψηφιακή σήμανση, μπορούν να γίνουν ενημερώσεις και αλλαγές στο περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες παραμένουν επίκαιρες και ενημερωμένες. Αυτή η ευελιξία είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για τις επιχειρήσεις που πρέπει να επικοινωνούν με ταχέως μεταβαλλόμενες πληροφορίες ή προωθήσεις.

ANALYTICS &
METRICS

ANALYTICS & METRICS

Οι πλατφόρμες ψηφιακής σήμανσης συχνά περιλαμβάνουν ενσωματωμένα εργαλεία ανάλυσης που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αφοσίωση των θεατών, την απόδοση περιεχομένου και τα δημογραφικά στοιχεία του κοινού. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των στρατηγικών περιεχομένου και τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των μελλοντικών καμπανιών.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η ψηφιακή σήμανση προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να δημιουργούν οπτικά ελκυστικές οθόνες με εικόνες υψηλής ανάλυσης, βίντεο, κινούμενα σχέδια και διαδραστικά στοιχεία. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αντίληψης της επωνυμίας και στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για τους θεατές.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η ψηφιακή σήμανση συμβάλλει σε μια βελτιωμένη εμπειρία πελατών παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες, μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και εξατομικευμένα μηνύματα.

Μοντέλα επαγγελματικών οθονών & ψηφιακής σήμανσης

Μέσω της all-in-one Smart Signage πλατφόρμας της Samsung η οποία είναι εγκατεστημένη στις επαγγελματικές οθόνες, αναπτύσσεται περαιτέρω η εμπειρία διαχείρισης πολυμέσων και υλικού μέσω της τεχνολογίας cloud, διευκολύνοντας την ανάπτυξη ολοκληρωμένων εφαρμογών.

Άλλες λύσεις επαγγελματικών οθονών & ψηφιακής σήμανσης

Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

Οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης της Samsung προσφέρουν πολλαπλές λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες επικοινωνίας κάθε επιχείρησης.

 

Oι οθόνες διαθέτουν ενσωματωμένο το MagicINFO™, μια all-in-one λύση που υποστηρίζει διαχείριση περιεχομένου, συσκευών και δεδομένων.

Gallery_Images_HQ60B_NA_001_Front_Titan_Gray-474x235-removebg-preview

Διαδραστικοί πίνακες

Με επιλογές pen και brush, 26ms latency, 2,048 επίπεδα πίεσης, καθώς και multi-touch 20 σημείων, η γραφή, η δημιουργία σκαριφημάτων, σημειώσεων και ζωγραφικής είναι φυσική και επιτρέπει την δημιουργικότητα!

hotel-panels

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναζητήσουμε από κοινού προτάσεις που απαντούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

    Με την συμπλήρωση και αποστολή των δεδομένων σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.